tuylerım dıken dıken oldu :@
Printable View
tuylerım dıken dıken oldu :@
Bakan Ankara'daki olaylar havadan denetledi - Hrriyet GNDEM
Habere bak..Teröristleri böyle denetlemiyorlar sanki aşşağıdakiler neciyse..Kansızsınız ulan yandaşlarınızda sizde..
Destekleyenlerin de istedikleri bu zaten niye karşı cıksınlar , iki kelime laf etsinler ki? artık atatürk ne yapmış ki her yere ismi veriliyor vs diyorlar. bunu diyen adam zır cahil de değil, tarih öğretmenliği okumuş biri.. nasıl iki kelime laf bekleyip, görün eserinizi diyorsunuz anlamıyorum. Hem Atatürk'ü, Cumhuriyet rejimini sevip/savunup, hem Akp'yi destekleyenleri samimi bulup hesap soruyorsanız diyecek söz yok zaten.. Adamlar hallerinden de, görüntülerden de memnun, istedikleri görüntüler bunlar zaten, cevap beklemek güldürücü.
Cevap bekleyen ben olduğuma göre, bu yazdığının muhattabı benim.
Sen çok gülmeden önce, karşındakinin ne dediğini idrak et. Hesap sormak değil, günün anlam ve önemi hakkındaki duygularını dile getirsinler..
Desinler ki, oy veren ellerimi kessinler..
Ya da,
Desinler ki, gayet güzel manzaralar. Destekliyoruz
Çıksın içlerinden biri, oh ne güzel biber gazı sıktılar Türk bayrağı taşıyana desin.. Ama nerde onu diyecek delikanlı...
Anladın mı şimdi ne beklediğimizi?
Polis turk bayragi acan birine tekme atio. Siz hangi ekmegi yiyip hangi suyu ictiniz de boyle vatan haini oldunuz???
Destekleyenlerin hepsi Cumhuriyet rejimine karşı kişiler zaten. Aksini iddia edip, destekleyen samimi değildir. dolasıyla bu durumda da görüntülerden memnun oluyorlar. Burada tepki alacaklarını bile bile ne diye beter olun desinlerki? iplemiyorlar adamlar, o havadalar. zahmet edip konuya girmedikleri için şu yazdıklarımızdan da bi haberlerdir zaten.
ülkenin bu duruma gelmesine ön ayak olan bu ****** çocuklarını başımıza saran bu gavatlara en ufak oy değil sempati duyan tüm yavşakların analarını karılarını sikeyim arkadaş ya bu nasıl bir zihniyettir böyle türk bayrağı taşıyan çocuğun peşinden robocop koşuyor resmen bir diğer tarafta elinde ay yıldızlı bayrağımın olduğu adam tekmeleniyor ne için cumhuriyet bayramını kutlamak için ? allah hepsinin belasını versin ..
götleri yiyorsa izmirde yapsınlar bunları..
vay a m k ülkeye bak ne hale geldi..
Son 3 saat ızmir ege inleyecek yunan adaları bile sesimizi duyacak..
Bayraklari unutmayın ....haydi ızmir ..
fazla bayragı olan varmı ? :) bende yok
nerdesın ksk da sen ? :)
Bugun alsancakdan tek bir kare
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...76195698_n.jpg
Şu anda Mersin'de değilim , arkadaşlaarımın söylediklerine göre , bilenler vardır belki aranızda Osmaniye Mahallesindeki Atatürk anıtından hastaneye kadar hınca hınç doluymuş yollar...Şimdide kushimotonun orada toplanıyorlarmış , seviyorum memleketimi...
Ordu yine ayniydi... Caddenin basindan sonuna insan seli vardi...