ben senin ne kardeşinim nede başka bişe ;) hayatımdan alıntılar yapmam senin gibi reklama ihtiyaçım yok çok şükür
Printable View
arkadaş ben yazmayacağım 10 kişi birden atlıyo yoruma alakalı alakasızz....
su saaten sonra burdaki adamlarla araba denemeyi geçtim aynı ortamı bile paylaşmam...
resmi draglarda bulunurum katılan herkeside beklerim....
eyw. mertcan haklısın emek harcanarak yürüyor araçlar ben speclerini yazdm ll nin hepsi emek dir değilmi kardeşimm....
Yaw yeter şu adamla muhattap olmayın sıkıldık bu boş mevzudan
..............................
...................................
sana çorumda başarılar birader anlaşılan sen çorumdan dışarı adımını atamazsın.
sen burda herkese atıp tutup sonra aracına ya da kendine saygı bekleyemezsin benim garajımla ilgili yazıp çizmeyle başladın da ordaki corum aracına sadece ayar yaptım adamın baskısı kırıldı ve sen senin yaptığın arabalar patladı diyebilecek kadar zavallısın 205in itici problemi vardı kırdı yarışı bıraktı sonuç ne coci birinci siz ikinci 205 üçüncü oldu
gerçi sen araç sahibi bile değilsin ama yine söyliyorum corum ankara arasında kırıkkale var engine söyle gelirim derse hemen deneyelim
ne karıştı ortalık yaaa, adam drag yaparım diyo.. o ona zıplıyo falan yeter arkadaşlar....
drag yapacak olan gider yapar roll e çıkan çıkar, kimse kimsenin aracını kötüleyemez herkezin aracı kendine göre kraldır bu böyledir. Reg e de maşallah, LL yede...konu uzadı mevzu kötüleşti, her iki araçta da emek var..
matteg; sana tavsiyem madem JB sizde çık kardeşim roll yap koy videonu herkez rahatlasın.. gerçi kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsin araç senin karar senin ama öneri olarak görebilirsin bunu....
konuyu yalan etmişler king REG çekilemiyor sanıyorum herşeyi ispat eden 106 :D rolling camiasını alt üst eden REG maşallah tekrardan Yaşar abi senin rakibin bence yakın zamanda çıkacak oda UP 1001 :icon_tup: :heyoo:
araç sahibi benim sıkıntı yok onda da neyse artık muhattap bile olmuyorm.....
bu arad ilk adama bırak drag yapsın koyver önden gitsin pesinden geçer gidersin diyerek işi alevlendren sizdnz......205ide ilk kalkışta geçtik 2. de bozuldu ondan önce samsundaki b20yi elemiştk...joblada zaten 2kişiyi peşpeşe eledikten sonra hiç mola vermeden kalkmştk... jobunda bizi geçtiği tek orası oldu ondan sonrada olmadı zaten...
artık yazmaktanda yoruldm zaten......yaz yaz aynı yerdeyiz herkes tarafını tutmuş bırakmıyo...tekrar dediğim gibi kimse muhattabım deil artık bizi geçmek isteyen resmi draglara gelir görür....çorumdan çıkmam içinde değecek adam olması gerekecek çünki burdaki kişilerle denemeyi boşver aynı yerde nefes bile almam....herkese hayırlı işler...:heyoo: :heyoo: :heyoo:
öncelikle daha öncede belirttim nasıl yarışıyosanız artık biraz hafızanız karışmış
beni geçtiğinizi sanıyorsunuz ama ben sizle 1 kere kalktım
2 subap kapalı kalmışken denedim sizle biraz hafızanızı yoklarsanız hatırlarsınız o şekilde kalktım
3 silindir lastik bile yakmadan kalktım sizle 200 metre aramızdaki fark 1-2 boy anca var
yarış bitmeden ilk 200 metreden sonra bıraktım dondum geri yarıştan çekildim
hafızanızda sıkıntı var sanırım
çorum son yıllarda resmi draglarda birçok yarışa ev sahipliği yaptı çok kalite tr de ün yapmış araçlarda geldi yarıştı bence sorunsuz bir organizasyon yapılıyor gayet dosthane eminim ki yarışa gelen tüm arkadaşlarımız misafirperverliğimizden memnun kalmıştır burdaki gereksiz muhabbetlerden dolayı kimsenin güzel memleketime cephe almasını istemem çünkü içimizde dost canlısı birçok arkadaşımız var hepimiz arkadaşız ve bu işlere gönül vermişiz ortak noktamız bu işte birbirmizi kırmayalım derim ben Bİ ÇUVAL ÇIVATA DEĞİL Mİ :)
Tek giderli araç sizinki mi sandınız? Atarlı gençleri sivas'a bekliyorum gırtlağına kadar dolu 106'm var . 1.viteste 120 görüyorum ,sonrası Allah büyük zaten .
Ya kardeş sana son kez yazıyorum bu formdan ll mi ne tamam çok iyi gidiyordur kimse bu laf edemez yapmışsın emek var ama bu camiyada kendını kanıtlamış bı 106 var oda reg 106 çıkar güzel denersin geçersen yanında kalırsan herkez sana tebrik eder geçilsende bişey olmaz reg çünkü ciddi hızlı rolingden bahsediyorum