jaguar x-type bu listeye girmemeliydi bence haksızlık etmişler
fiat multipla şekil olarak kötü evet
yukarda ki yorumlara katılıyorum sedandan hb ye hb den sedana dönüştürülen modeller ayrıksı duruyo örnek: peugeot 206 sedan
Printable View
jaguar x-type bu listeye girmemeliydi bence haksızlık etmişler
fiat multipla şekil olarak kötü evet
yukarda ki yorumlara katılıyorum sedandan hb ye hb den sedana dönüştürülen modeller ayrıksı duruyo örnek: peugeot 206 sedan
muscle ' a *** attırtmam ! :D sokakta bilen bilmeyen esnaftı ustaydı galericiydi yaşlı teyzeydi oydu buydu kime sorarsak soralım muscle mı 7 mi diye %90 ı muscle ı tercih eder geri kalan %10 7 yi seçer buda yeterince acıklayıcıdır
muhakkak ilk testte takla atması kabullenecek bir olay değil, sonradan düzeltildi de.
takla atan kasayı seçmediklerine göre demek ki daha kötü araçlar varmış diye düşünüyorum :)
ama bir w168 ile w169 arasında daglar var, yeni kasa ile de aynı şekilde.
iş olsun diye yapılmış bir kasa şu anda sınıfının 1 numarasına oynuyor.
bu arada iş kişisel beğeniye gelirse yanlış anlamayın ama turbo yerine ghibli girebilirdi bu listeye.
tasarım konusunda bir maserati 3200 yada 4200 ghibliden daha başarılı.
bu kişisel düşüncedir, herhangi bir kasıt aranmasın lütfen.
mesela çoğu kişinin çirkin dediği 156 ya ben aşığım,zevkle kullandım da :)
ghibli bence de çirkin bir araba, zaten ben çirkinleri seviyorum... 156 yı da çirkin diye almıştım alırken hala da satmadım...
burada benim anlatmaya çalıştığım bu listenin subjektif olduğudur, ben R21 diyorum 'neden R21' ben A serisi diyorum 'A serisinin nesi var?'... kusura bakmayın her hangi birinize kastım yok kullandığım arabalardan hoşuma gitmeyenleri yazdım siz nasıl bana tepki gösteriyorsanız ben de listedeki bazı araçlara gösterdim, umarım anlaşılmıştır... herhangi bir kıstas belirtilmemiş çünkü...
bazı arkadaşlar çok yüzeysel bakıyorlar bu listeye onlar sanıyorlarki sadece görüntüsü kötü olduğu için listeye konulmuş alakası yok. mesela bazı arkadaşlar deloran resimlerini koymuşlar ben deloreanın belgeselini izledim aslında araba iyi bir araç değil ve sıkıntıları sorunları çok olan bir araç aracı çekici yapan firmanın firma sahibinin tarihi yapım aşamasından başından geçen olaylar ve geleceğe dönüş filminde bir sempatizan kesim elde etmesi.. ve tabi iflas sonucu piyasada koleksiyoner bir rakamda değer kazanması..
delorean da misal lotus şase si espirit platformunda üretildi diye biliyorum ve şasede paslanma sorunu vardı motor volvo-renault-pegout ortak üretimi prv motor denilen bir motor öyle arabaya yakışıcak bir motor değil arabada detaylandırmalar çok fazla ve aracın en çok sevilen yanıda bu detaylandırmaları..
iyi de DeLorean el yapımı ve binlerce üretilip satılan bir araç değil ki, o zaman TVR ın da saçma sapan modelleri var, listeye alsan ne olur almasan ne olur sonuçta üretim ve satış mantaliteleri farklı, yani topu topu 20 tane üretilmiş bir modele 'en kötü' demenin bir espirisi yok ama takla atarak bir çok ölüme sebep olan explorer ciddi olarak 'en kötü SUV' olarak listede olmalı, Hummer değil...
Amerikalıların mantalitesini az çok bilenler için liste sürpriz olmaz zaten, aynı testi Miami'de yapın bakın ne sonuçlar çıkar :)
Hala şu listede nasıl mantık buluyorsunuz, bildiğin manipule amaçlı bir liste.
Arkadaşlar explorerı eklemişler ama ''o lastik(aslında takla) tartışmalarını unutun, bu araba obaziteden sorumlu'' gibi kendince espri yapmışlar.Ya bu araç düz yolda bile kendi kendine spin atıp içindikileri öldüren bir araç, sırf bu değil windstar f250 vs vs sayısız ford insanların ölümüne yolaçtı kimse bunlardan bahsetmiyor, Pulitzer ödüllü arkadaş Fordu kızdırmayı göze alamamış galiba.
Veya GMin elektrikli arabası için de, batarya problemleri vardı ve içi küçük denmiş, ama o araçları kiralayanlar arabalar toplatılıp imha edilirken GMe lütfen bize sat diye yalvarmışlardı, GMin neden araçları satıp para kazanmak yerine imha ettiğinden hiç bahsedilmemiş.
Ayrıca Pulitzer ödülünün bir otomobil habercisi için zerre değeri olamaz.Zaten adam yerine konan tüm otomobil habercilerinin hepsi kendini ''haberci'' olarak değil de, otomobil meraklısı olarak tanımlamayı tercih ediyor.
kusura bakilacak bir sey yok ortada :)
liste cikarmislar,listeye ve yorumlara göre görüslerimizi yaziyoruz.
tabiki kimsenin kimseye kasti yok, kimse kimsenin begendigini begenmek zorunda degil.
diger yandan size katiliyorum,
bu tür listeler cografya'ya ve milletlere göre farklilik gösterebilir.
not;
fiat multipla almanya'da da en cirkin arac secilmisti.
gercekten de cirkin ya :D
clio sümbülün fotoğrafını ingiliz renault forumuna koyunca hastir ordan renaultun böyle boktan aracı yok. photoshopta mı yaptınız? fake mi? filan diye soranlar oluyor :D
bunlarda o hesap görmedikleri çok araba var :D
bence listede absürt fazla araba yok benim şahsi fikrim.. neticede verilen araçların çoğu zaten bir şekilde üretimden kaldırılmış kalkmış ve kronik sorunları bilinen nam salmış yada tasarımı gerçekden çok çirkin araçlar.. içinde garipsediklerim yokmu var misal xtype misal 7 serisi hadi xtype ı belki eski mondeo platformunda üretildiği için jaguara yakıştırmamış hakir görmüş olabilirler onu o mantığa dayandırıyorum amam 7 serisinde ne bulmuşlar bilemiyorum.