macera olur bence 2.0 gti almak daha mantıklı
Printable View
macera olur bence 2.0 gti almak daha mantıklı
eğer 2. araç yapılcaksa alınır uğraşılır hatta turbolanır çokta keyifli olur ama günlük binilcek tek araç olucaksa üzer üzer üzer :)
Benim bile aklım karıştı şanzıman değişimi maliyeti pahallı mı ecuzmu ??
***** 15000 ıle 1000 arasında cok fark var :)
Bu aracın gidişi tatmin etmez, sıkıntı çıkartır, fantezi olur gti al diyen arkadaşlar neye göre diyor bunu pek anlam veremedim açıkcası. Torku ve hacmi sağolsun teknolojisine göre gidişi gayet güzeldir. bakımları zamanında yapılır eksikleri gözardı edilmezse de sahibini üzmesi imkansızdır. motor muhafazası 2.9 un ancak ben aracı 2.8 olarak biliyorum. araç 2010 değil 2009 çıkışlıydı. Kasası yeteri kadar temiz koltukları fabrika çıkışı orijinaldir. Düz vitese çevirmek için ABF GTI'ın boş vites kutusu alınır, içine B4 Kasa dizel Passat'ın komple dişlileri sıralanır, KR GTI, ayna mahrutisi girilirse ve f-h-e + chiple 200hp'ye kadar vti ve stock (çıtır) Ep3 tayyara belli bir hıza kadar nal toplatacağına eminim. Otomatik şanzumanla da uçmasada 80km hızdan sonra tertemiz ivmelenir. Zamanında Türkiye'ye ithal edilmemiş olmasının sebebi Avrupa standartlarında uyum sorunu çekmesidir.