Abi tüyap metrobüs durağı var ancak anadolu yakasından avcılara kadar bir metrobüs avcılardan sonra 2. bir metrobüse binmen gerekiyor ...
Yarın için bileti olup gidemeyen veya fazla vip bileti olan varmı ?
Printable View
saat 4 te anadolu yakasından avrupaya
saat 9 da avrupa yakasından anadoluya
Gidişte aksi bi durum olmadıkça çok rahat gidip-gelebilirsiniz araba ile..
Misal saat şu an saat 9 civarı İstanbul yemyeşil şu an..
Arkadaşlar Ankara'dan gelmeyi düşünüyorum eşim ve oğlumla ancak kalacak düzgün bir otel bilen var mıdır?
Ayrıca trafikten korkuyorum hangi güzergah iyidir cumartesi sabah için?
yarın için vip davetiyesi olan veya içeriye giriş sağlayabilecek kimse varmı ?
Arkadaslar bircok arkadas karsida oturuyor sanirsm yardimci olmak icin yaziyorum tuyap kesinlikle ters bir yerde falan degil metrobuse binin son durakta inin zaten direk tuyap sadece metrobuste avcilar duragnda mecburen iniyrsnz ondan sonra arkadan gelen otobusle fuar alanina ulasabilirsiiniz arabayla gelickler icin edirne istikametine dogru gidicksnz hadimkoy beylikduzu giselerinden cikip buyuk kuleyi gorene kadar devam :) fuar alani zaten dibinde )
araçla gelirseniz tem'den edirne istikametine devam edip hadımköy gişelerinden çıkın. büyükçekmece tabelası görene kadar (4-5km) devam edip sağ kaya ramada otelin hemen yanında fuar alanını göreceksiniz.
toplu taşıma ile kaşıdan ulaşmanız yaklaşık 2 saat sürer. metrobüse binip fuar merkezinin önüne kadar ulaşabilirsiniz.
Ayrıca ulaşıma yardımcı ücretsiz servisler düzenlemişler .Linki aşağıya ekledim ...
Autoshow
Bir VIP te biz bulamadık. Gerçi aramadık ama arasakta bulamayız sanırım. :D
İzmirden gelicez autoshow a yalnız havaalanından servis haricinden fuara ne ile gidebiliriz ? :)
Teşekkür ederim :)
hafta içi diye biliyordum hafta sonuda öğrencilere ücretsizmiş doğru mudur?
vip gununde gitmiştim vede ilk gidip incelediğim arac gt86 ydı belki ileride alabilirim diyebildiğim araclardan biri diyerekten :) ikinci arac ta dedim ulan hayatımda ilk defa su aracı yakından göreyim icine bi oturayım gittim kırmızı camaro ya tam kapanrken dur dedım ben bıncem :)
acıkca soylemek gerekırse neredeyse foto cekmedım. cunku gerek görmedim. nedeni de arabaların butun fotoları zaten internette var. hasbel kader arac yanında poz vermek hani belki olabilir. ama artık o da kastı. cunku arabalar hep aynı yahuu. gıtmeden once de bı guzel tras oldum dedım kızlarla foto cekınıp yanagımdan opturucem sonrada resmı eşime göstericem dedim. baktım fuarda butun kızlar guzel. kafam karıstı ıyıce dedım ulan hangı bırıyle poza gırıpte foto cekıncen. etrafa bakmaktan foto cekmeyı unuttum acıkcası. o yuzden hıc kasmayıp kafam bır saga bır sola yukarı assagı dolandım durdum. kımısının ıcıne dustum kimisinin dısına. belli bir sureden sonra kızlardan da sıkıldım artık ve dekolte israfı gibi durmaya basladılar. sanki herkes cıplak giyinik olan adamlara ulan bunlar niye giyinik ki dicek duruma geldim. her neyse. cok fazla ınsanın agzını acıkta bırakacak bir araba yok. concept araclarının da cogu neredeyse maket denebılecek durumda. kimisinin ici bile yok. yanı her fuar sonrasında git gide basitlesiyor. bir kac yıla kalmaz kaldırırlar.
öğrenci belgemi alıpta gideyim ozaman.pintiliğin dibine vurayım :D
Buarada okadar bilet verdim ama hala bilet var elimde,isteyene veririm...
bu oğrencilere bedava nasıl oluyor universite falan da mı bedava belki salı uğrayacam arkadaşın yanına bu hakkımı kullanıym :D
üni öğrencileri dahilmiş. :)
bu öğrencıye ücretsiz olması cok iyi oldu ya yarın gitmeyı dusunuyordum aof daha bitmeden bi işe yaradı :D
Dogrudur. Birsey diyemem ama herhangibi bir art niyet olmadan olani biteni vede karı tabiri kullanmadan yaptıgıma eminim. Zaten olagan bir durumdan bahsettim. Orada araclarin basinda bekleyip te sabahtan aksama kadar mini elbiseleriyle gelen bir suru tabiri yerindeyse ayı diyebilecegim adamlarin numarani bana versene dediklerini ve bu konusmalari bahsetmemistim. Yani herkes yani dogal olarak ben erkek oldugumdan etrafta gezen ve gercekten guzel olan kızlara ki onlar bakmaya musade ediyor bende bakarım. Gelelim orada calisan arkadaslari olan kisilere. Ben kim kimin arkadasi tek tek bilemem. Ayriyeten mankenlik isini yapan zaten bu bakislari ve soylemleri zaten goze almistir. Genel toplamda ben zaten bahsini ettigim guzel manken arkadaslara aksam isin varmi seni ben birakayim numarani versene yada benzri sozcukler kullanarak hanzo sekilde asılmam sarkintilik da yapmam. Yapana ulan ayi napiyosun derim.
kisaca bahsini etmedigim ithamlari eger yaptigim soylenirse sonuc bu uzun yazi. Gayet dobra sekilde yasadigim ortami aktardim siz farkli anlamissiniz.
önce gidip okula yazılayım
Sali gunu gitmek isteyen var mi bana eslik edecek biri?
Bi arkadasım için davetıyeye ihtiyacım var elinde olanlardan nasıl alabilirim