vip gununde gitmiştim vede ilk gidip incelediğim arac gt86 ydı belki ileride alabilirim diyebildiğim araclardan biri diyerektenikinci arac ta dedim ulan hayatımda ilk defa su aracı yakından göreyim icine bi oturayım gittim kırmızı camaro ya tam kapanrken dur dedım ben bıncem
acıkca soylemek gerekırse neredeyse foto cekmedım. cunku gerek görmedim. nedeni de arabaların butun fotoları zaten internette var. hasbel kader arac yanında poz vermek hani belki olabilir. ama artık o da kastı. cunku arabalar hep aynı yahuu. gıtmeden once de bı guzel tras oldum dedım kızlarla foto cekınıp yanagımdan opturucem sonrada resmı eşime göstericem dedim. baktım fuarda butun kızlar guzel. kafam karıstı ıyıce dedım ulan hangı bırıyle poza gırıpte foto cekıncen. etrafa bakmaktan foto cekmeyı unuttum acıkcası. o yuzden hıc kasmayıp kafam bır saga bır sola yukarı assagı dolandım durdum. kımısının ıcıne dustum kimisinin dısına. belli bir sureden sonra kızlardan da sıkıldım artık ve dekolte israfı gibi durmaya basladılar. sanki herkes cıplak giyinik olan adamlara ulan bunlar niye giyinik ki dicek duruma geldim. her neyse. cok fazla ınsanın agzını acıkta bırakacak bir araba yok. concept araclarının da cogu neredeyse maket denebılecek durumda. kimisinin ici bile yok. yanı her fuar sonrasında git gide basitlesiyor. bir kac yıla kalmaz kaldırırlar.
öğrenci belgemi alıpta gideyim ozaman.pintiliğin dibine vurayım![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
bu oğrencilere bedava nasıl oluyor universite falan da mı bedava belki salı uğrayacam arkadaşın yanına bu hakkımı kullanıym![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bu öğrencıye ücretsiz olması cok iyi oldu ya yarın gitmeyı dusunuyordum aof daha bitmeden bi işe yaradı![]()
Dogrudur. Birsey diyemem ama herhangibi bir art niyet olmadan olani biteni vede karı tabiri kullanmadan yaptıgıma eminim. Zaten olagan bir durumdan bahsettim. Orada araclarin basinda bekleyip te sabahtan aksama kadar mini elbiseleriyle gelen bir suru tabiri yerindeyse ayı diyebilecegim adamlarin numarani bana versene dediklerini ve bu konusmalari bahsetmemistim. Yani herkes yani dogal olarak ben erkek oldugumdan etrafta gezen ve gercekten guzel olan kızlara ki onlar bakmaya musade ediyor bende bakarım. Gelelim orada calisan arkadaslari olan kisilere. Ben kim kimin arkadasi tek tek bilemem. Ayriyeten mankenlik isini yapan zaten bu bakislari ve soylemleri zaten goze almistir. Genel toplamda ben zaten bahsini ettigim guzel manken arkadaslara aksam isin varmi seni ben birakayim numarani versene yada benzri sozcukler kullanarak hanzo sekilde asılmam sarkintilik da yapmam. Yapana ulan ayi napiyosun derim.
kisaca bahsini etmedigim ithamlari eger yaptigim soylenirse sonuc bu uzun yazi. Gayet dobra sekilde yasadigim ortami aktardim siz farkli anlamissiniz.
Sali gunu gitmek isteyen var mi bana eslik edecek biri?
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye