şimdi yenısını verseler adam soğudu cıhazdan ama yapıcak başka birşey yok şikayet sıtelerıne konu ac bence hemen ararlar telafı etmeye çalışırlar.
Printable View
şimdi yenısını verseler adam soğudu cıhazdan ama yapıcak başka birşey yok şikayet sıtelerıne konu ac bence hemen ararlar telafı etmeye çalışırlar.
Ben geri iade sözü aldım.. Yarın bakalım nolucak?
Telefon imeisi Türkiye de kullanıma kapalımı gözüküyor
Eğer oyleyse turkcell ben hallettim
Abd den gelmişti
çok çok lalet bir firma gold Allah belalarını versin
Kesin bunlarin kaydinida Kandemir iletisim yusuf yapmistir ondan patlamistir bence ....
at kafalarina iadeni al faturasiyla verdigin parayla yazik vallahi ...
geçmiş olsun kötü bir durum bi dünya para ver cihaz kayıt dısı olsun ben olsam yarın sabah gidip cihazı geri verip parasını geri isterdim yani kolay kazanılmıyor para heleki şu zamanda.
hem dalgamı geçerim hem reklamımı yaparım demiş adamlar
ayrıca 2. bold kısım hakkında seni aramadılarsa bir konusma kaydıda dökümü vs olmayacagından davayla beraber at kafalarına gitsin
Alıntı:
İşte Gold Bilgisayar'dan yapılan resmi açıklama:
Gold Teknoloji Marketleri’nden iPhone 5 satın alan kullanıcıların telefonlarına gelen kısa mesajla ilgili tarafınıza yöneltilen sorulara ilişkin açıklama yapma gereği duyduk. Herkesin bildiği üzere, iPhone 5 Dünya’da ve Türkiye’de yeni satışa çıkan bir ürün olduğu için ülkemizde tek tek kayıt altına alınma işlemine tabi tutuluyor. iPhone5’i, Türkiye’ye ilk defa getiren teknoloji marketi olarak, Bilgi Teknolojileri Kurumu’na (BTK) cihazların IMEI kayıt başvurularını yaptık ve onay sürecinin tamamlanmasını bekliyoruz. Ancak bu süreçte, geçici bir süreliğine, cihazların kapanma ihtimalini göz önünde bulundurarak tüm müşterilerimizi arayarak hat operatörlerinden yedek sim kart temin etmelerinin faydalı olabileceği bilgisini paylaştık.
Gold Teknoloji Marketleri olarak, biz de kayıt süreci tamamlanana kadar, cihazı kullanıma kapanan müşterilerimize yedek telefon cihazı temin edebileceğimizi belirtiriz. Bilgilerinize sunarız.
bu arada kimseyi aradıkları falan yok yalan dolan inanmayın.. 3 arkadaş aldık 3ümüzünkide kapandı bugun.. Müşteri hizmetlerine gittik 50 kere kapanmıcak garanti ediyorum kapanırsa geri alıcaz vs... bi ton olay ben simdi daha hayatta GOLD dan yenisini almam ki.. bitti benim için.. Bu telefonun basına bişey gelse 2 yıl muhattabım yok demektir.. Kart Nano mu micro mu ne haltsa su an hic bi telefona takma ihtimalim yok? Benim bütün işim internette şirkete baglanamadıktan sonra napıyım ben iphone u?
Gold'un yaptığı ilk tokatlaması bu değil.Firma dolandırmayı hobi olarak yapıyor.İnternet üzerinden yaptığı kampanya dahilinde ürün alıp çoğunu göndermeme veya eksik gönderme para iadesi yapmıyor.Taa ki Tüketici hakem heyetine gidene kadar oraya gidene kadar zaten 3-4 ay dava sürüyor. O zaman iade işlemi oluyor.
Aşağıdaki eylemlerden hangisi "çılgınlık, hata, risk, macera, avcunu yalama, tokatlanma" kelime ve deyimlerini aynı anda tanımlamaktadır.
A - Bir T-Rex ile çıplak elle güreşmek.
B - Ipsiz Bungee Jumping
C - Karayiplerde burnu kanarken tüpsüz dalış yapma.
D - Gold bilgisayardan alışveriş yapmak.
Sorunun cevabı D şıkkı.
Daha çok tokatlama hikayesi için
ah bu durum benim başıma gelecekti ki, iyi bir tazminat alana kadar peşlerini bırakmazdım.
Ben olsam dava açardım bu işin peşini bırakmazdım. Geçmiş olsun gercekten üzüldüm öle bi tel i kullanamamak da kötü
Cumhuriyet başsavcılıgına dava açıp, Sahtekarlık ve dolandırıcılıktan 1000 Iphone 5 Sahibi olmak siteyen avukat varsa ulaşsın. Kesinlikle fatura tutarı harıcınde 1 TL para istemicem..
öncelikle geçmiş olsun. ben 5 sene kadar farklı bir teknoloji firmasında çalıştım; ne zaman tt imei kapatma olayına başladı o günden beri yeni ürünlerde ilk serileri hiçbir müşterime satmadım. tüketici hakem heyeti max 700 küsür liraya kadar iade - değişim taleplerinde yetkili kılınmakta bu rakam üzerindeki tutarlar için mecburen dava açmak zorundasınız. benim karşılaştığım buna benzer konuların %95'in de satıcı firma, yasal ithalatını yapmış ve gerekli evrakları imei kaydı için işlemleri başlatmışsa; satıcı firma haklı bulunarak talebiniz reddedilmekte. ( tarafımıza tebliğ olan kararların özetidir) bu durumda size alternatif yollar sunacaklar, size tavsiye olarak tüketici hakları üzerine bilgili sürekli bu tarz davalara bakan bir avukat ile görüşerek firmaya proteto göndermeniz en mantıklı çözüm olacaktır. satış noktası ile çözüme ulaşmanız pek mümkün olmadından dolayı genel merkezine ulaşmanız gerekli.
Murat bey teşekkürler önerileriniz için. Aynen dediginiz gibi bu durumda Direk Cumhuriyet Başsavcılıgında dava acılıyormus. O yüzden bu dava sonucunda, BTK orası burası fark etmez netice olarak bu telefon artık cop ve açılması imkansız bı durum.. Madem öyle resmi işler bitmeden satmıyacaklardı. bu yüzden Davaların %100 ü kazanılıyormuş. Yani BTK geç işlemiş bunda müşterinin sucu yok, satanın sucu var kontrol edip, öyle satsın.
Ben GOLD un müşteri temsilcisi Müdürü olan Bir beyle görüştüm en son cuma günü %100 garanti ediyorum kapanırsa geri ödemesi yapılacak vs.. bi ton garanti verildi, kagıt yazıldı vs.. Bakalım şimdi nolucak..
Iphone 5 ın satışa cıktıgı günü 4 gözle beklerken satın aldım, benım gıbı bı cok arkadaş vardır bekleyen birinin daha canı yanmasın diye hemen koydum.
Bu telefonu sımdı altın kaplasalar benım gözümde degeri yok. Bekler disb. ünden alırım. O yüzden verdikleri sözün arkasında durarak inşallah yarın geri ödeme yaparlar yoksa emin olun ki o kadıköy şubesine dozerle giriş yaparım :)
Gold zaten bir çok ürünü kendisi getiriyor. Hatırlarsanız iPad 1'lerde ortalığı kasıp kavurmuşlardı kendileri getirip. Galaxy serisini de o şekilde getiriyor. İnsanımız da 3 kuruş ucuza kaçınca işite onlara da ekmek kapısı çıkıyor. Çok geçmiş olsun, illa peşlerine düşmek için bir avukata iPhone satmaları gerekmiyor, siz de açın davanızı.
Burda şöyle bi yanlış var, üc kurus ucuz diye bi terim yok cünkü turkcell bu telefonu 3.300 e satıcagını söylüyor kontrat ile bense golddan 2.900 TL ye aldım. 400 TL lik bir fark zaten konusma paketi internet vs ıcın ödüyosunuz..
Bu telefon 3.400 TL de olsa ben gene kontratsız gider ordan alırdım. Bi yere baglı kalmak bana mantıklı gelmiyor. Fiyatı piyasaya göre kesinlikle uygun degil..
Piyasanın kaymagını yiyen Bavul ticareti yapan arkadaşlar zamanında 2.500 e bile bu ürünü sattılar..
adamlar çakalın önde gideni. ülkeye binlerce telefon geliyor hepsi kayıt altına alınıyor sorun çıkmıyor senin getirdiğin ve piyasanın en pahalı telefonunda kayıt sorunu çıkıyor. arkadaşın birisi yazmış ellerini çabuk tutup kaymak iyeceğiz diye yaptıkları rezilliğe bak. bana yedek telefon versen eline ne geçecek artık kim güvenip alacak.
Ben sizin konunuz için değil, genel olarak konuştuğumdan o tabiri kullandım hocam. Haklısınız ama hani herkesin damar noktası, sizi kontrat yok diye bağlamış, başka bir üründe bekleme yok diye bağlıyor, başka bir üründe uygunluğundan bağlıyor.
2500'e satanlar için 'oha şunlara bak 650 dolara satılan şeyi kaça satıyor' diye laf ediliyordu, iyi satıyorlarmış aslında.
Çok geçmiş olsun Gold batacak diyorlardı öyle söylemlerde vardı hala ayakta ne şekilde ayakta kalmaya çalıştıkları belli olmuş..