kesinlikle.
Printable View
kesinlikle.
tahmini 400 civarı.
plaka değişikliği fln yaptınmı ?
yoksa daha fazla girerdi :D
gecen hafta basinda yaptirdim 98 106 gti 290 tl odedim
vay arkadaş fiyatlara bak..ben daha geçen gün yaptırdım 200 lira :D
98 Saxo VTS Aracıma Yaptırdım Yaklaşık 2 Hafta Önce 200 Tl Tuttu 60 Plaka. 58 Memleketimin Plakasına Çevirsem Daha Düşük Öderdim.
Evet Sigorta Firmasına Göre Değişiyo Adama Soruyorum HDİ Sigorta Yaparsam 200 Tl Diyo AXA Sigorta Yapıyım İstersen Oda 460 Diyo. Ne Alakası Var Nasıl Artıyor Diye Sorduğumda Verdiği Yanıt. Kaza Olma Durumunda Her Firma Hemen Ödemiyo Bi Firma 2 Ay Sallıyo Eksper Bakmaya Gelmiyo Diğer Fazla Ödediğinde Aynı Gün Paranı Yatırır Vs.vs. Türlü Türlü Fırıldak Yapıolar.
190ı naptın hacı, çok güzeldi o araba
Bende 165 tl odedim sigorta parasi :) benden mi kYnkli biomiom ama ilk aldigimda 150 bu sene 165 odedim:) aracim saxo vts 97 model
Kimse sana şu an , senin trafik sigortan şu fiyat diyemez.
Aracını aldığında noter satışı ile birlikte bi kağıt daha vericekler sana, geçiçi ruhsatname.
Bu geçici ruhsatname de üst kısımda ASBİS referans numarası diye 2012 ile başlayan bir dizi numara olacak.
O numaraya istinaden, sigorta şirketleriyle görüş fiyat al, firmadan firmaya fiyat fark edecektir.
Euro sigortanın trafik sigortası fiyatlarının çok düşük olduğunu duyuyorum şu sıralar. Euroko değil Euro olacak karıştırmayasın. Bi bak bakalım yarın al fiyatları.
200-250 arası rakamlara yaptırırsan yeterli bi rakam olucaktır kanısındayım. Çünkü aracın yeni tescil olacak ve sen yaş itibariyle gençsin. Öyle 150 li rakamlar falan hayal olur bence :)
Axadan yaptirmisnbenim sigortacim:) aile dostumuz sigortaci:D