Nokta olmus . İnsanlar LPg yi neden antiatik bulur neden kullanmaya utanir anlayabilmis degilim .
Printable View
bizim insanımız ya shell ve bp yi düşünecek kadar çok zengin, bütün her şey yalan ya da ¨yakıt¨ ne onu bilmiyor.
Bu lamboyu 2.elde zor saticaklar :D
afedersiniz ama si..im kadar depo o arabayı kaç km götürecek :D :D :D
***** siteye de düşer yakında lpg de 60 kuruş yakar yakıtı ***** lamborgingi :D
aynen...
bu da bir yakıt türü, ayıp değil
lamboyada olur, suprayada yeterki düzgün tak
hollanda bunu 50 sene önce kullanmaya başladı
brezilyada yollarda benzinli araba yok, hepsi alkol
örnek çoook
gene hollanda da şirket genel müdürü işine bisiklet ile gidiyor
burada adam motosiklete binmeye utanıyor
gene ingilterede koca şirket genel müdürünün cebinde kıytırık nokia var
burada iphone 4 ten galaxy s3 ten aşağı düşmüyorlar, utanıyorlar
nedir bu götü kalkmışlık?
bu canım manifoldlara yazık bence, ben delmeye kıyamam :)
http://www.supercars.net/carpics/408...doLP560449.jpg
Total dışında pek almıyorum,aygazdan da hiç memnun kalmadım ne zaman alsam.
@Nightfish, biraz fazla kulaktan sağdan soldan duymuş gibi konuşuyorsun bence.
Evet zamanında Atiker'den çok problem yaşayan sıkıntı çeken oldu ama sorunların çoğunu aştılar/çalışıyorlar aşmak için.Problem yaşadığı gibi hiç yaşamayan insanlarda biliyorum.
Sağdan soldan değil, kendi çalıştığımız yerdeki ustalardan duyduğumu söylüyorum ben de zaten. Kendimiz de sıkıntı yaşayıp aracımızı sattıktan sonra ustalarımızda konuştuğumu da söyledim zaten.
Lpg'den utanmak sıkılmak filan değil de ciddi ciddi korkmuyor da değilim.
Hala da lpg'li araba kullanıyorum..
Bir tırsma var içimde hep..
Bundan daha iyi bir reklam stratejisi olamaz bir marka için. Bravo valla Atikere. Dünya çapında adından söz ettireceği kesin. Olayın mantığı zaten burada Lamborghini'yi LPG ile kullanmak değil. He kullansan ne olur, bu da bir yakıt türü sonuçta. Metanol ile çalışan Lotus var da LPG'li Lamborghini niçin olmasın.. Şayet çalışıyorsa muhteşem bir mühendislik, çalışmıyor olsa dahi muhteşem bir reklam stratejisi, takdire şayan, çok akıllıca.
güzel başarı yalnız depo küçük kalmış gibi geldi :D
artık manifoldun delinmediğini bilmiyorsun sanırım hoca... bir de senin cebine mi yazık yoksa bir metalin canı var da ben mi bilmiyourm :)
bir arkadaşım da ben arabayı deldirmem diyordu. e araç yapılırken delinmedik yeri kalmıyor bu arabanın ona ne diyeceksin dediğinde ise derin bir sessizlik oluyor tabii ki :)
gallardoya da binilmez artık :P:P:P:P
Arkadaşlar; bu lpg de benzin ve dizel ile aynı akaryakıt istasyonunda satılmıyormu? Bir pompanın sağ yada sol tarafı arasında farklı oluyor?
LPG yi duyunca milletin beyninin entropisi düşüyor :D
ben daha çok gülüyorum valla arabaları çok yakıyor diye başka araba alan mı istersin, evinin otoparkına bırakıp toplu taşıma kullanan mı istersin? kışın o soğukta para vererek aldığı arabasını kullanamayan mı istersin. Milletimiz cidden komik. Aslında özenti.
Benzin ile aradaki fiyat farkı böyle kaldığı sürece eninde sonunda herkes Lpg ye geçecek başka yolu yok :) Sevseniz de sevmeseniz de. Ben memnunum, arabamı izlemeyi değil kullanmayı seviyorum.
valla senelerdır konyadayım senelerdır de atıker ı tanırım
BABASININ kulak ısırma olayı olmasa super olurda ıyı adamdır
kurtlar vadısıne sponsor oldugunda zaza dayı onu ornek alarak hala rol almaktadır...
dogal gaz kompısı uretımıne ve klasık ayakkabı uretımıne de atılım yaptı ve atıkerın konyada almadıgı yer kalmadı adamdakı bas muhendıs oldugu surece sırtı yere gelmez adamın kafası zehır herseye tup takıyo hıc sasırmadım sahsen elamanının scooter ınada tup takmıslar abı 10 lıralık alıyorum 15 gun delı gıbı gezıyorum dıo cocuk :)
Yakit yakittir..
Secmek aracin kullanicisina duser..
Yau abiler araba bize binmiyor, biz ona biniyoruz..
Ha benzin ha alkol ha lpg.. hepside goturuyor iste bu zikkim makineyi :)
Kendine uygun olani secip devam edecen, gerisi yalan..
Greece's largest manufacturer of lpg.....
Komşu ülkemiz Yunanistandaki Böyle gelişmeler :) bizi Gururlandırır
Lamborghini ve Atiker , mahkemelik olmasa bari.
arabayı 2 cm daha yere bassalar çok güzel olurmuş :D
öyle bir yazmışsınızki sanki Lpg bedava sudan ucuz satılıyor.. kimse sormuyor daha iki sene öncesine kadar 1.90 tl idi nasıl olduda 3 tl sınırlarına dayandı diye.. hala lpg ucuz ekonomik falan deniyor tabi 5 tl lik benzine göre ucuz ama yakıt olarak hiçde ucuz değil sonuçda litresi 3 tl olan bir yakıt alıyorsunuz.. bunu yazmamın sebebi yukarda bir arkadaş yazmış bazı insanlar araçlarını garajda tutuyor falan yada araçlarını ufaltıyor falan diye bazen lpg bile kurtarmıyor ekonomi yapmaya ondan yazdım.
işin ilginç yanı bu lpg atık gaz eskiden fabrikaların bacalarında yanılarak atılırmış doğaya zarar vermesin diye şimdi zamanında yakdıkları çöpe attıkları kısaca gazı millete satıyorlar hemde pahalı fiyatlara..
Ben artık ekonomi diyenlere direk scooter diyorum öyle büyük bir şeyde değil 125cc avrupa bir scooter.. 2 teker şeytan işi diyenede scooter öneriyorum melek diyenede başka türlü ekonomi yolu yok.. ekonomi sadece yakıttanda değil trafikden ekonomi zamandan ekonomi park yerinden ekonomi araban çıkmadığı için o yıpranmıyor ordan bir ekonomi.. misal her gün 5 tl isparka veriyorsan vermessin 5 tl bugün 1 litre benzindir nerdeyse 2 litreye yakın lpg dir..
ya el kadar depoyla kaç km gidicek, bare saklasalarmış cart curt diyen insanlar var hala :) arkadaşlar aktif olarak kullanmak için değil, reklam için takılmış bir sistem.
kullandığım e46da da prins var ilk defa öyle lpgli arabaya bindim uzun süre hiç bir sıkıntısı yok montaj ve kit iyi olduktan sonra bende karşıydım lpgye ama günlük bineceğim araba dizel olmazsa lpgli olabilir gerçekten tasarruflu ciddi şekilde :)
lambonun tepesindeki yazılarıda güzelce yazsalarmış iyi olacakmış 1 in the world ne yaw:D
hee birde cngli yeni nesil dizel motorlar güzel gerçekten :)
belli başlı markalar dile getiriliyor hepte 15bin km oldu belki biraz geçmiştir, kendi kıllıklarım dışında bir kere bile servise gitmedim gittiğimde de sohbet ettim döndüm.
Montaj,güzel kit sorunsuzluk hiç problem yaşamadım allaha şükür.Çoğu dizel arabayla aynı yakıyorum zaten
aslında markadan öte montaj daha önemli bence, güzel montajla çoğu kit sorun çıkarmıyor gözlemlediğime göre:)
he tek şey işte bazı kitlerdeki şu çıtır çıtır sesler kulağıma hoş gelmiyor oda bana göre:) prinsin o şekilde bir sesi yok çok fazla belli olmuyor onu söyleyebilirim:) diğer türlü regülatör kalitesi vs konuşulur elbet
Valla ben de lovato var,enjektör sesi falan varmı farketmiyorum bile varsada rahatsız etmiyor demek ki:DAma bir sonra ki arabama takarsam prins-mtm falan denerim muhtemelen
arabanın başka bi yerini sökmek için geçen regülatörü falan söktük kitin bi kısmını elledik adam güzel montaj yapmış saklamış herşeyi,
ama benim kullandığıma tecrübe ettiğime göre prins güzel marka ben seviyorum diğer arabaya takarsam onada prins takacam:)
nekadar kendini aşşalamaya merak bir millet olduk.italyanlar bindiği araclara bir bakın.almanlar nerdeyse inekgibi geviş getirecekler okadar cimriler..ingilterede gaz çok normal.ama bize geldimi.anormal..
3 gün oldu civic ex e lpg dönüşümü yaptırdım, mis :) öyle o arabaya takılırmı kıyılırmı felan muhabbetleride ayrıca çok komik, benzin ucuzda bizmi almıyoruz :)
pampa şimdi ıslak yerde yanlıyosa lambo lpg falan sıkıntı değil :D
yanlış anlaşıldım herhalde, ben lamborghini nin emme manifoldları delinmemeli dedim, yoksa lpg taktırmayı cidden düşündüğüm bendeki 1.4 peugeot 106 nın plastik emme manifoldunu del gitsin,gıkım çıkmaz :)
bu arada emme manifoldu delinmeden nasıl oluyor? bilgi verebilirmisin? nozzle ları nasıl monte ediyorlar?
lambo da olsa metal metaldir bence :) acımam delerim yani. ki dediğim gibi delme kalmadı.
artık pipo yöntemi dedikleri ama aslında benzin enjektörlerinin girdiği delikten hem benzin hem de lpg enjekte etme yöntemi ile bütün bunlar yandı bitti kül oldu.
http://resim.donanimhaber.com/upfile...03DC736B4E.jpg
http://www.autogas-lpg.co.uk/258-740...4injectors.jpg
http://img535.imageshack.us/img535/5567/17072011400.jpg
http://resim.donanimhaber.com/upfile...02218587C9.jpg
http://lh6.ggpht.com/_yj6nOjQ8wQE/TD...00701-1131.jpg
http://img641.imageshack.us/img641/3476/17072011394.jpg