OKUL+ASKERLİK+İŞ=EVLİ ve MUTLU BİR HAYAT.........:):):):)
Printable View
OKUL+ASKERLİK+İŞ=EVLİ ve MUTLU BİR HAYAT.........:):):):)
Ayni ikilemde kalip okulu sectim bende. Ama sinifta kaldigim iki yil icin kendime cok kiziyorum.
ne iş yaparsan yap firma sahibi yada köklü bi kurum senin değilse muhakkak okulunu bitir
şimdi iyi kazanabilirsin ama ilerde garantisi yok bu işlerin
15 ay da az süre değil
nişanlına bi sor bakalım 15 ay diken üstünde asker beklemek istermisin diye :)
okumak güzel 15 ay öyle kısa cabucak geçicek bir vakit değil bence benim bu sene son senem okulum bittikten sonra 2 senede yüksek okulda inşaat okumayı düşünüyorum öyle askerlik yapıcam ilerde kafayı taşlara vurmaktansa keşke okusaydım keşke okusaydım diye önünüzde pek bir engel yokken okula devam etmek en mantıklısı diye düşünüyorum. Okumayana ne kız verirler ne doğru düzgün ekmek der babam...
şuan kısa dönem olarak askerdeyim ve tek diyecegım ne yap et oku bu olay 15 ay cekılmez kesınlıkle
ben 15 ay yapmıştım zamanında hiçte zor gelmedi güllük gülistanlıktı ama herkese rahat denk gelmeyebilir. ayrıca söylendiği gibi nişanlın bile olsa ona göre değil kendini düşünerek yönlendir hayatını. geç olsun güç olmasın. yeri geliyor insanlar eşinden boşanıyor sonra onun için yaptıklarına pişman olabiliyor. ne olur ne olmaz diye önce kendini düşün.
Aynen Gokhan a katılıyorum bırak nişanı evli olsan bile hayatını kendine göre kurmalı ve yaşamalısın bir gün arkasına bakmadan çekip gitme ihtimali vardır her insanın bu yüzden kendini düşün.Ayrıca şu okula askerlik için gitmeyin kendinize birşeyler eklemek öğrenmek için gidin çok faydalı.