mac de oynayabiliceğim nadir oyunlardan aslında ... değerlendirsemmi , yoksa hiç bulasmasammı bilemedim ... bi kitleniyorum ki eyvah
Printable View
mac de oynayabiliceğim nadir oyunlardan aslında ... değerlendirsemmi , yoksa hiç bulasmasammı bilemedim ... bi kitleniyorum ki eyvah
bugün birhevesle astoria mediamarkte gittim ama sonuç hüsran.. bu hsonu için stok yapmıştım ama kısmet olmadı. TR satış ne zaman başlıcağı ile ilgilide net bişey bulamadım.
fm 2013 yazınca bende radyo istasyonu sandım püh.
play store dan satın alınabiliniyo tel. e mesaj geldi.
oyun satışta. mağazalarda yoksa,misal:
D&R - Oyun & Konsol | Football Manager 2013 %100 TÜRKÇE PC | 71.99 TL | Spor
ben steam üzerinden pre orderi almistim, 27 dolarami ne, iki haftadir oynuyorum! =) türkce 100% turkce degil, 10-20% kadar ingilizce karisik... ama illaki upgrade felan yaparlar! oyuncu teklifleri cok kral, cook fazla spekülasyon cikiyo! verilecek paranin degerini veriyo! :)
orjinal alip online oynicaz bi kac arkadas 18 kisi olursak lig kuralim
Senelerdir bekliyordum %100 türkçe oem oyun sonunda çıktı orjinal almak farz oldu,bir seferlik korsana hayır :D
pre order'i bilerek almadım 2 kasımı bekledim 45 dolara direk beta olmadan aldım.
bende oyun %100 türkce..
baya bir kurcaladım en son fm 2010 oynamıştım baya bi ilerleyip 2040a kadar gelmiştim sonra pc coktu bida baslıyamadım :D
nasip bu seriye..
bu topic altında payşasımdada bulunalım oyuncu antronor vs..
bilgi paylasım iyidir, zihin acar :D
bu oyunu yapanın allah bın belasını versin arkadas...
kanser oldum yemınlen
96dan 2007ye kadar araliksiz oynadim , yendien baslasam diyorum.
acaba adapte olabilir miyim?
nerden nasil almak mantikli?
playstore dan orjinal aldım taksitle,adsl faturama yansıtıcaklar.Türkçe çıktı diye bende ilk defa orjinal aldım,helal olsun adamlara
Yillarimizi verdik artik mac izlerken bu girmeli dedik mi giriyor ama bize ne fayda.goz bozuklugu yillar yili sabahlamalar.almiyorum artik kendimi dusunerek..acaba hatami yapiyorum nasil olmus oyun?
Oyun maç motoru hariç harika oda düzelir bir iki güncellemeye.18 kişi olursa lig zevkli olur ben varım.