orjinal cd ile aldım oyunu, biri bana göstersin allah kahretsin o steam i. para verdim kolay olsun diye, yine işkence yine işkence
Printable View
orjinal cd ile aldım oyunu, biri bana göstersin allah kahretsin o steam i. para verdim kolay olsun diye, yine işkence yine işkence
ya para verdim içinde direk .exe ile kurarım diye. birde bilgisayardan eskisi kadar anlamıyorum, oyunu almışken orjinal alıyım dedim, pişman oldum:D cd yi taktım hop direk steam i yükledi. neyin zorluğu anlayabilmiş değilim.
sövmelermi geri alabilirim. Başardım!:D
Ben de steam yoluyla satın aldım. Galatasaray'la başladım bi sarmadı. Şimdi Tottenham'la devam ediyorum. Önceki oyunlara göre günler arası geçişler biraz yavaş kalmış gibi. Yan da benim pcyle alakalı bir sorun var. Bu işlemci hep başıma bela olacak gibi. :D
hala halı hazırda cm 01-02 oynayan bırı olarak soruyorum :D
oynanabılırlılık nasıl? ben hala daha ıyısını gormedım suan 10gunluk bır save ım var :)
alınabılıtesı var mı? cag atlamıs mı? yoksa 01-02 devam mı :rolleyes:
hortttt :D
pedro leon'nu beşiktaşa beleşe aldım şaun harikalar diyarındayım
Bizde hala crack bekliyoruz vay anam vay
hiç uğraşmayın gidin paşa paşa verin 80tlyi d&r dan alın :D
devam o halde :p
sormak istediğim birşey var, bu oyunda niçin her geçen sezon yabancı hakkım düşüyor? ilk sezon 7 yabancı oynataibliyordum, sonraki sezon 6 ve şimdi 5... çok gıcık oldum yau:)
ee nolcak böyle bende şimdi farkettimki 5e düşmüş.
bu sezon planlarım çok farklıydı ya...
5 yıl sonunda sırf Türklerlemi oynicaz???
beyler oyun şuan teknosada 30 tl ;)
yav arkadaşlar şu oyuncuyu yedek kadrodan alma muhabbeti nasıl oluyor?ne ara yapmışım bilmiyorum bütün sağ-sol beklerim maçtan iki gün önce yedek maça çıkıyor kondisyonlar pert!yedek kadrodan çıkarıyorum yine olmuyor...var mı fikri olan?