geçmiş olsun kaza nasıl oldu? birde 750 işçilik çok fazla şu görünene başka yere gidin.
Printable View
geçmiş olsun kaza nasıl oldu? birde 750 işçilik çok fazla şu görünene başka yere gidin.
sag camurluk 50tl
sol camurluk tamırı 20 tl
kabut 200 tl
farlar takımı 60 tl
pancur 50 tl
tampon 25 tl
boya 500 tl
zannedersem en son boyle bı ıslem bızde yaptırmıstıkk
Geçmiş olsun.Allah beterinden korusun..
valla ışıklardan kalktım ufak kör bir vraj vardı bende o sırada sigaramı arıyordum 3. vites falandı görmemle vurmam bir oldu içerde müzikte açıktı reflektörü kırıp girmişim araca :D ön kaporta 2 çamurluk birde motor içi alt taraf içeri göçmüş dışardan bişey yok gibi ama görünmeyen yerler baya var :)
gecmiş olsun
gecmis olsun...
geçmiş olsun
en büyük kazanız bu olsun... Geçmiş olsun. kaza illaki oluyor. Yolda insanlar bile yürürken birbirine çarpıyor :D
Geçmiş olsun.
Gecmiş olsun dostum.Allah beterınden korusun
geçmiş olsun doç a fln mı çarptınız
Cok gecmıs olsun Allah beterınden saklasında 750' lira neyin işçiliği merak ettm
Geçmiş olsun..
geçmiş olsun...
geçmiş olsun...
en sağda opel ascona 75 model falan eski yani arıza yapmış zaten araba dökük bişeydi altın vuruş yaptım :D arabanın arkası nasıl çürükse artık arka kapıları falan çıktı yerinden :D
Yüksek bir araca çarpmışsınız maliyet biraz fazla olmuş,Allah daha büyüklerinden esirgesin hepimizi
Geçmiş olsun...
Geçmiş olsun bende kafam dalgınken sürekli orasını burasını sürtüyorum arabanın trafikte ayda 1 vukaatım var..
Dikkat önemli trafikte