dediğin gibi abi mantık dışı :) biz yandık arkadaşlarımız yanmasın işte :)
Printable View
Açık artırma sitelerinden ucuza ürün alma, (bir de açık indirme siteleri vardı) diye bir durum söz konusu değil. Trendyol da artırma indirme diye bir şey yok. Fiyatı belli direkt alıyorsunuz.. TV lerde reklamları dönüyor, gazetelerde reklamlarını görüyorsun.
iletişim bellidir. adreslerini telefonlarını açık açık verirler ve Türkiyededir.
ama bu site kimindir? Belli değil. Site bağırıyor zaten ben dolandırıyorum diye.. Bunu bile bile adamlara para ödüyorsunuz, ödemeyin. Biraz inceleyin nedir ne değildir diye.. İnternette sitenin ismi ile araştırma yapın kim ne yapmış diye.. ilk sayfada direkt çıkıyor ziinga ya inanmayın dikkat vs diye..
Bu yüzden bu durum tecrübe vs değil ki.. ah ah :)
Alıntı:
info@ziinga.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Destek ekibimiz sorunuzu 24 saat içinde cevaplandırmaya çalışacaktır. Eğer acil bir sorunuz varsa, canlı sohbetten bizimle doğrudan iletişime geçebilir veya günün 24 saati, haftanın 7 günü +44-1138680224 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.
iletişimdeki telefon numarasına bakın :) adamlar ingiltereden cukka yapıyor baktılar turkler sazan :D
ya akıl var mantık var o paralar o cihazlar mümkünmü çançin çon çakmasını bile o paralara zor yani :)
şimdi şu iletişim numarasını aradım :D bildiğin çargı merkezi gibi arkadan fln sesler geliyo lavukda hello fln filan diyodu bnde fuck you mother fucker dedim kapattm :D :D :D
şuan canlı sohbetteyim sovuyorum
Alıntı:
Amber: I'm sorry, but our Customer Care can only assist you in English.
Amber: If you are not comfortable writing in English, kindly send us an email to info@ziinga.com using your language and we will reply to you shortly. Please use your registered email address and state your username.
Amber: You can also send us an email at info@ziinga.com and state your inquiry using your language and we will reply to you shortly.
türkçe konuşunca aldığım cevaplar
bu devirde, bu kadar bilgi bolluğunun içinde halen bu kadar rahat dolandıracak adam bulabildikleri için takdir ediyorum bu herifleri. valla helal olsun, keklenmeye bu kadar müsait insanlar varken diyecek başka birşey bulamıyorum.
amma fırça yedik ya :)
sizinki bariz bilerek olmuş biraz ancak daha sağlam dolandırıcılıklar mevcut aman dikkatli olun..
şu numaraya bak ya ;
Bizi arayın:
+44-1138680224
:D ancak site sağlammış.tasarım felan elaman uğraşmış bayağı :D
evet tasarım saglam :D
Gidin bankaya chargeback dilekçesi doldurun alın paranızı geri.
bankayla işlemleri hallettik incelemeden sonra parayı geri yatırcaklarını söylediler
100 kişi 15 lira verse ki fazlası veriyordur ne olacak diye, 1500 lira eder ki benim için çok büyük bir para :)
öyle işte 15 lira nolcak diyosun belki gönderirler diyosun ama sadece 15 çekmiyolar devamı geliyo :D
Geçmiş olsun
geşmiş olsunn inşallah gerii idae alabilirsiniz paranızı
Türkiye nasıl bir memleket ya hem bu kadar saf kazıklanmaya müsait, hemde bu kadar şerefsiz kazıklamaya müsait insan evladını bünyesinde barındırıyor. :D:D:D
Birde şu sıra bedava bilmemne yolluyoruz sadece kargo parası size ait diyip ptt kargo ile 40 TL kargo parası adı altında milleti düdüklüyorlar, adamda bedava aldım diye seviniyo hay ben senin beyin hücrene atlım. (PTT kargo 5-6 TLcivarı.)