bitane fantazi matkabı al.
sonra küçük taşlar var ucuna takılıyor onlarıda tak ne yazıcaksan keçeli kalemle çiz matkaplada kazı
Printable View
bitane fantazi matkabı al.
sonra küçük taşlar var ucuna takılıyor onlarıda tak ne yazıcaksan keçeli kalemle çiz matkaplada kazı
lip esnek şu en yumuşak liplerden galiba cnc de zor o olmaz gibi parçayı aynalara bağlayamazsın işlerkende sıkıntı yaşatır
mantıklı bunu deneyecğim sanırım çünkü makineyle zor görünüyor şuan teşekkürler sonucu atarım buraya :)
hocam o ne bilmedğimden soruyorum :)
evet en yumuşaklarından peki herhangi bi makinede olur mu ?
http://img705.imageshack.us/img705/3...0608232124.jpg
sanırım daha önce tecrübeniz olmuş mevcut lipi yaptırdığınız yerde yardımcı olabilirler
evet yazdım yukarıya pvc üstüne yaptırdım ama pvc sert olduğu için en ufak sürtmede kırıldı :( 3 4 defa kırdım bi de araba leylek spec :D biraz daha dayanıklı bişey olsun diyorum ama bunu yaptırdığım yer yapamayız ddi ondan konu açtım
Aklıma bir fikir daha geldi. İstediğin yazıyı 4-5 mm kalınlığında alüminyum yada 2-3 mm kalınlığında saç üstüne yazdırıp(reklamcılar yapıyor),metal levhanın çerçeve ölçüsünden biraz daha küçük delik açsan lipe ve lipin eğimine göre eğip lipe tuttursan(perçin, vida, yapıştırma hangisi kolayına giderse). Kırılmaz, eğildimi düzeltir devam edersin.
esnek lip kırılmaz diye düşünüyorum da mesele yazıyı yazmakta :) ama fikir sağlamlaştırma açısından çok mantıklı teşekkürler bu arada güvendiğim bir kaportacım var ona sorucam yarın bakalım bişeyler yapabilir mi şimdi geldi aklıma :D