User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Tramer Sorgulama Hatası

Ghan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tramer Sorgulama Hatası

Geçen gün kendi kendime dedim ki 2007 de aldığımız hala bizde olan aracımızın plakasını sms yoluyla tramerden sorgulatayım.Mesajı bir attım 3 tane hasar kaydı gözüküyor ve biri pert.Saçmalık şu ki tramerden şasi no ve plaka ile sorgulatınca hiçbir hasar kaydı yok,ancak plakayla sorgulatınca var.Araç aldığımızda hiç boyası kazası yoktu,yetkili servisde ekspertiz yaparak almıştık,araç bizdeyken ufak arkadan bir kazası oldu.Aracın kesinlikle sadece arkadan kazası olduğuna ve başka kasazıda bulunmadığına eminim.Şimdi sorum şu şasi no ve plaka ile internette bakıyorum kazası yok,sms yolu ile sadece plaka yazarak bakınca 3 tane hasar kaydı biri pert çıkıyor.Ben aracımı satarken bu yüzden sıkıntı yaşıyacağım çünkü artık herkes sms ile bakıyor.Bunu nasıl düzelttirebilirim,böyle birşey mümkün mü?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hiç bir sıkıntı çekmessin böyle epey araçlar var aracın plakası önceden hangi araca ait ise kazalar ve pert kaydı o araca aittir.. bu yüzden plakadan sorgulattınızmı kazalar görünüyordur şase no dan sorgulattınızmı kazası görünmüyordur. bunu satarken ilanda belirtirsiniz insanlar şase no sundan sorgular zaten sorgulanması gerekende şase nosudur..
    bazı araçlarda pert olmasada plakada eski araçdan kalma kazalar görünüyor sanki o araca aitmiş gibi..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)