valla ben her ankaraya geldiğimde hasbihale gidiyorum :) müzik ve yemek gayet güzel..ayrıyetten adını unuttum ak parti binasının yanında bi kebapçı vardı gayet güzel
Printable View
valla ben her ankaraya geldiğimde hasbihale gidiyorum :) müzik ve yemek gayet güzel..ayrıyetten adını unuttum ak parti binasının yanında bi kebapçı vardı gayet güzel
Asss Powaaa =) Yıldırım aspava candır =) yıllardır tüm işsiz arakdaşlarımla en az haftada bir kez giderim beyaz plakasız bi polo görürseniz önünde benim araçtır Gelin cay içelim =)
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...74732884_n.jpg
batıkent itfaiyesine gelmeden ostim yolunda batıkent dürümcüsü tantunide ankarada tek geçerim
K.esat-Yaşamkent Yıldız Aspava bence Ankara'da bir numara.
Eskiden konutkentte küçükev vardı. Kokoreç için giderdim. Orası kapandı.
Birde eskişehiryolunda petrol ofisinin içindeki kokoreççi hacı vardı. o da iyidi. fakat o da kapandı.
Onun haricinde gece özellekle yemek için gittiğim bir yer yok.
Ama çayyolu taraflarında önerilere açığım :)
Her Ankara'ya geldiğimde Kıtırda antrikot kaşarlı wrap ve kıtır tavuk sepeti,
Geceleri yıldız aspava vazgeçilmezimdir;)
bu gece aspava mı yapsak?
Yıldırım yüzünden ümitköyde kedi kalmamış doğru mu? :D
Birisi İstanbul'a artık Aspava açsada bizde mahrum kalmasak :)
Benim avm ici aspava projem var.
actigim an cok.zengin olucam
Can'a yalvardım bırak Kızılayı gl İstanbul'a Aspava aç diye ama bozmadı düzenini.
Birisi gelip açarsa ben ciddi kazanacağını düşünüyorum. İstanbul'da yaşayanların herhalde %60'ı Ankara'ya gitmiş ve Aspava yemiştir. Taksim ve türevi bölgelerde dükkanı açanın ilk alacağı şey para sayma makinesi olur :)
kuray bey gel proje yapalım senle :)
moruk pangaltında çok güzel bi dükkan var aslında ramadanın önündeki ışıkların dibinde :D
Bilkent Doğu kampüs nizamiye girişinde geceleri antrikot yemeye giderdik. Güzel yapar tavsiye ederim :)
kanku kaç zamandır benimde aklımda hatta 3 ay önce arkadaşım profilo avm deki yerini devrediyordu baya niyetlendim ama şu korku olmasa :)
arkadaş olduğu için para kısmıda kolaydı ama güzel bi yer açmanın maliyeti belli sermaye yok ak :)
Avm'de hela bile acilmaz kanka.
memleketim kaleciğe gider bağ evinde mangal yaparım :D