Kih, kih, koh, koh, koh, gulu gulu ku vak vak
Kuafr, kebap ve KOB?ler hemire de altracak - kr KIZILOT - Hrriyet
Şimdi aramızdan biri çıkar, şuursuzca, evet hemşire bulundurmak lazım der, bunu destekliyorum der.![]()
Kih, kih, koh, koh, koh, gulu gulu ku vak vak
Kuafr, kebap ve KOB?ler hemire de altracak - kr KIZILOT - Hrriyet
Şimdi aramızdan biri çıkar, şuursuzca, evet hemşire bulundurmak lazım der, bunu destekliyorum der.![]()
Gereksiz ne kadar iş varsa, hepsi bu memlekette.
Oturum açık kalmış,
(dodoo)
ig: erayender
off urfayı fazla kaçırdım künefe yemiycekdim en son offf
hemşire gelir çabuk bir soda çabuk bir soda
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
çok saçma bir yazı olmuş. ben iş güvenliği uzmanıyım. öyle söylediği gibi değil olaylar, 10'dan fazla çalışanı olanlar bu hizmet almak zorunda yeni yasayla. eskiden 50 kişi limiti vardı fakat iş kazalarının büyük bir kısmı 50'den az işçi çalıştıran ufak işletmelerde meydana gelmektedir.
çok tehlikeli ve tehlikeli işlerde 1 yıl, az tehlikeli yerlerde 2 yıl uyum süreci var.
unutulmamalıki önlemek ödemekten daha ucuzdur.
la neresi rahatsızlık hemşire çalıştırmanın
pek işi gücü olmaz boşboş oturur patron ona iş bulur geçinir giderler
kaldıki hemşirenin bu tarz yerlerde bulunma saati ayda 1-2 gündür
hadi bakalım gelde şüphelenme iş yerime ajanmı sokucaklar acaba die ?
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
eşi kardeşi arkadaşı hemşire olan vardır.. dikkatli yazın beyler..![]()
Hakkaten devlet iyice saçmalamaya başladı. 50 + işçi çalıştırılan işletmelerde doktor anlarımda kebapçıda hemşire ?? Anlamsız.
yok öyle birşey yeni kanun çıktı herkes kafasına göre yorumluyor.
ha apartman denilen şey rezidans falandır 10'dan fazla kişi çalışıyordur ozaman mecbur ama hangi apartmanda 10'dan fazla kişi çalışıyor?
arkadaşlar kebabçı kafeci kuaför falan diye ayırmayın 10'dan fazla çalışanı olan ve olmayan diye ayırın.
mesela izmir leman kültürde 50kişi çalışıyormuş orasıda bu hizmeti almak zorunda.
ayrıca hemşireye niye bu kadar takıldınızkiasıl sıkıntı doktor ve uzmanda hemşire doktorla beraber gelir gider. hatta çoğu zaman gelmez
Acikca bence de mantikli ...
Tatilde 4 yildizli otelde ne doktor ne hemsire vardi gece biri kalpkrizi gecirdi ilk mudahaleyiz biz yaptik ambulans geldi vs..vs.. ama adam gitti ...
is guvenligi vb konularda ulke olarak cok umursamaz oldugumuzu dusunuyorum o nedenle bence de uygulanmali ha 10 kisi siniri az yada coktur orasi tartisilir ama dedigim gibi is guvenligi isten once gelmelidir ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)