Arkadaşlar sürekli gel–git yoruluyorum yol yapmaktan. Bunun yerine havalimanından alınacak şekilde 2–3 gün araç kiralayabilecek arkadaşlardan fiyat almak istiyorum. On de olur, mahsuru yok ise burdanda yayımlayabilirsiniz
Arkadaşlar sürekli gel–git yoruluyorum yol yapmaktan. Bunun yerine havalimanından alınacak şekilde 2–3 gün araç kiralayabilecek arkadaşlardan fiyat almak istiyorum. On de olur, mahsuru yok ise burdanda yayımlayabilirsiniz
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
telefon numaralarını bilmiyorum ama istanbulda bildigim birkaç firma var
sixt-almira-budget-ueropcar-filo rentacar i
-Mapped by chare-
Yok zaten artık havayolları firmalarıda uygunsa kiralama yapıyor. Ancak ben bizden birileri varsa faydalansın isterim.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Hava limanında ki Oto Kiralama Şirketlerinde güzel ve ekonomik araçlar var. fiyatlarıda okadar abartılı olmuyor. bir bakın derim
Onur air yada pegasustan kiralayabiliyoruz zaten. Bu şartlarda hatta daha iyisinden kiralama hizmeti verebilcek forumdaş arıyorum diyeyim o halde
tarkan abi, hava alanında cok sıkı denetim var eğer burdan birinden arac alıcaksanz havaalanından cıktıkdan sonra değiişim yapın yok yere korsandan ceza yeme ihtimali var özellikle dikkat edin bu olay gelmesin başınıza.
insanlar akrabalarını arkadaşlarnı bırakırken korsan cezası yemeye başlamış.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)