Sizinkisi de gerçekten insanı çıldırtacak dereceden ... Ben müdürle hiç polemiğe girmedim cuma sıfır tampon boyalı bir şekilde arabamda olmazsa ciddi şekilde firma olarak uğraşırsınız dedim ve suratına kapattım...
Printable View
kardeısm bmw ye bınıosan kaskon kesın vardır.
yoksa katlanmak zorundasın
eger kaskon varsa gıdersın servıse actırırsın kaskondan onarım ı
sıfır tamponun gelır boyanır takılır daha sonra kaskon karsı tarafın sıgortasından parasını alır snn kaskonda bozulmaz .
nıe kendını zora sokuosun kı. bosver servıs ugrassın o tamponda 2 tane yırtık var normalde catlakları tamır eder otokıng delık yerı doldurma ısı sakat.
Hocam konuyu okumamışsın belli full kaskosu var aracımın. Arabamı ben otokinge falan götürmedim. Prosedür dediğin gibi oluyor zaten önce kaskom ödüyor sonra karsıdakinin trafik sigortasından alıyor. Aracımıda zaten servise bıraktım ben bmw servisi tamamen eksperin halt işlemesinden kaynaklanıyor sorun, tamponumu alıp adam otoking e götürmüş böyle bir yetkisi varmış benimse bundan haberim yoktu..
Bu firmanın bütün kasko şirketleriyle mi anlaşması var? Borusana yada kosiflere bırakmış olsaydım onlardan da alabiliyorlarmı bu şekilde .. eğer öyleyse kaskom bitince otokingle anlaşması olmayan firmaya yaptırtıcam allah korusun birşey olur bu deyusların üstümden 1 kuruş kazanmalarını istemem..
Türkiye'nin her yerinde müşterileri bu firmadan şikayetçi, Konya'da bu firmaya 3 kere işimiz düştü hepsini de hatasız yaptılar, bence çıkın konya'ya gelin, hem bir çayımızı içersiniz (=
İşin şaka tarafı bu ama geçmiş olsun size, Allah kaza bela göstermesin inşallah tekrar.
bende corsa c olduğu zamanlar tampon ve çamurluk için 15 gün beklemiştim , sizin tampon gibide değildi sadece ufak bi sürtük vardı , boya atsalarda olurdu yani
15 gün sonunda tampon aynı şekilde hiç bi değişiklik olmadan geldi :D dava ederim falan dedim o gün teslim ettiler güzel şekilde yoksa bi 15 gün daha beklerdim sanırım
konuyu okudum bnde dıorum kı . kaskondan sen yenı tampon talep edıceksın olucak bıtıcek eksperın cebınden cıkmıo o otokıngın yada sıfır tamponun parası.
sen yılda 5 kez kaza yaparsın eksper otokınge gonderır.sen saıbelı kaza yaparsın eksper otokınge gonderır.
ama yolda gıderken tır gelıp surtucek helekı kaskosu olan modellı bı arac bve eksper gelıp boyle boyle dıcek .
bnde servıs ısı yapıyorum suan bızede tamponlar gelıyor delık yırtık .
tamır oluyormu evet oluyor .eksperle servısın arasındakı mesele bırazda.
bu arada yetkılı servıs tamır vs ıle pek ugrasmaz degıstırır.
Bu işin bu raddeye gelmesine sebep olanlar zaten servisler.
Bu zamana kadar çizikten ötürü tampon değişimi vere vere sigorta şirketlerini zarara uğrattıkları için sigorta şirketleride otoking ile çalışma yoluna gittiler. Onlarda artık tekel oldukları için böyle derme çatma iş yapıyorlar. Senin tamponun yine birşey değil experler yarısı olmayan tampona bile değişim vermeyip otokinge yolluyorlar kelalperin anlattığı gibi yarısını başka tampondan kesip kaynak yapıyorlar. Ben şahsen öyle bir kazaya karışsam o tamponu söker atarım yolda parçalandı gitti derim sırf bu heriflerin eline düşmemek için..
sanırım evet olmasa bile çoğunla var çünkü kasko şirketlerine para kazandırıyor yeni tampon yerine tamir ediyor ve kaskonun cebine para kalıyor , bir tanıdığımızın tamponunu kırdık bilerek ve toplanmaz dedik ama yinede kasko auto kinge gönderdi parçalanmış toplanmaz dediğimiz tamponu bu tip tampon işlerini kesinlikle cebinden dışarda yaptıracaksın yada kavga dövüş değişeceksin.
gecmis olsun,
öyle bir durumda ben o tamponu müdüre monte ederdim herhalde :)
bende tıklamıştım 2010 haziranda trafikte, tampon autoking e gitmiş düzeltmeye.
geldiğinde oturtmaya çalıştığımızda karşımızdaki durum buydu, tampon tırnakları ayakları herşey yerinde, tabi panjur kısmı hariç.. öne kastırmışlardı
http://i50.tinypic.com/xvvx0.jpg
daha sonra ben devreden çıktım yaz okuluna döndüm, o arada babam kasko şirketinin bölge bayini arayıp bir güzel giydirmiş.. yapacağınız iş bu kadar mı vs diyerek.. değişim istedik tampona, sonra yenisi geldi takıldı etti. siz de öyle bir yola gidebilirsiniz. ben istemiyorum bunu dava edeceğim tarzında söylemler ile..
tutturabildiklerine kitliyolar iste çok geçmiş olsun
Otoking = Kurumsal kaportacı...
Rakibi çıksa görürüm onları bukadar rahat davranabileceklermi...
Keşke ilk başta tamir yerine değişim yapsaydınız, geçmiş olsun...
Geçen gün yaptığım kaza sonucu aracın far ayakları kırıldı. Dedim değişicek ekspert demiş otokinge gönderin tamire. Böyle salakca birşey olabilirmi ulan yapıştırıcaksın onu ne anladım o işten yapıştırmayla olurmu.
Neyse kavga gürültü değiştittirdim. Tamponda tamire gitti korkuyorum aynı sonuçla karşılaşırmıyım diye.
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim daha detaylı inceleyeceğim tamponu ve hasarlı bölgeyi.
Yok Onur öyle değil işin aslı...
Alperen ilk önce geçmiş olsun..
Sigorta şirketlerinin bağlı ve denetiminde olduğu hazine müsteşarlığının uyulması zorunlu kararnamesine göre karataşıtları hasarlarında ilk önce parçanın onarımı (plastik aliminyum vs farketmeksizin) onarılamıyor ise eşdeğeri ile değişim,eşdeğeri yok ise orjinal parça ile değişim ön görülüyor...
yani bu konuda eksperin kendi kafasına göre tampona değişim verme şansı yok...
autoking e gelince...sussam daha iyi ....
Gecmis olsun. Oto king bela resmen memnun olan bir vatandas gormedim tekrardan nasi hala isletebiliyolar batmadilar anlamadim? Tekrardan gecmis olsun:(