ben duymadım böyle bir ses fakat şimdi konuyu okuyunca gerçekten tırstım.
Printable View
ben duymadım böyle bir ses fakat şimdi konuyu okuyunca gerçekten tırstım.
tamamen tripsel ilk konu açıldı herkez sesi duydu sonra olay kapandı şimdi yine konusu açıldı yine yok ben duydum yok gökyüzü mavi vs vs bi ben mi duymuyorum arkadaş
Ben osurdum onun sesi :D
Bugün yine mi duyuldu?
http://www.youtube.com/watch?v=29pnv...eature=related
Bu kadında cok değişik seyler söylüyo
Ben duydum ama mahalleden biri açıyomuş sonradan uyandık.
Tır geçiyodur :D
bizde oksijen cekıyoruz bu kadında ama ıcerde ne yapıyosa artık oksıjene:D:D
yinemi ses :D
Ölümü her canlı mutlaka tadacaktir korkunun ecele faydasi yok birşeyler olacak olsa amerikalı lavuklar aya kaçar emin olun :) ama ses pek hayırlı değil istanbul da o tarihlerde babamda duymuş ama anlam verememiş kimse
aslında bir teori var yeni dünya düzeni için sahte uzaylı saldırısı Çağrıyı Amerika yapacak illumati kartlarında vardı e 11 eylül den 11 yıl geçti bakalım ne olacak ama o gün birşey olmaz gibime geliyor
edit...............
Uzaylilar Nota veriyo :eek:
Konu hortlayacak kusura bakmayın ama yeni konu açmak istemedim.
An itibari ile ankarada yarım saattir gökyüzünden aşırı şiddetli anormal sesler geliyor, kayıt yapıyorum ama telefonum algılamıyor o sesleri. Bilenler için half life deney seslerine benzer sesler var. Aşırı tırsıtıcı bir durum :beuj:
valla bende bir konu açmıştım aynı dönemlerde , fena makaraya sarmıştı ama duyduğum şeylerin yanında şahidide vardı :D olabilir öyle seslerde ben uzaklara geldim kafa rahat kafa güzel :D
Eşimi ankaraya yolladım , tektim evde ,, iyiki geçmişim eski eve tek kalmamışım , bide ambarlı limana sıfır mesafedeyim ne sesler üretirdi bu kafa:D
Ne tikirti var ne sikirti var karadeniz kiyisindayim birde(yeni deprem bolgesi).Tek duydugum aletin egzosu oldu o da Istanbul a yayilmamistir umarim :)
Allahu ekber
ilmunati oyunu olmasın tek dünya devleti için sahte uzaylı saldırısı fln
Yine mi ya :D
oysa herşey ne kadar güzeldi...
Amerikanın oyunu bunlar aldırış etmeyin:D
Kedidir kediiiii
Nicola Tesla ...
Haydi hoppa gelsin komplo teorileri gitsin quantum haydaaa yandan yandan
NAKUR olabilir :S
videodaki ses sur üflemesi gibi. tövbe bismillah ne oluyor lan :D
bu sesten etkilenmeyecek bir yer varsa Türkiyede hemen oraya gidelim