Hp den ciddi ciddi nefret ediyorum. Yani harbiden büyük konuşmiyimde bir daha elimi bile dokunmam
Printable View
Fiyatı iyi gibi
Lenovo Z580-59347075 Notebook - Gold.com.tr
hp, acer, casper ve merdivenaltı bazı adını bile duymadığımız üreticiler dışında hepsi olabilir. ben amd işlemcili aldım son iki laptopımı, masa üstü de amd işlemci kullanırım. fiyat/performans olarka intel'e her türlü takar. ısınma vesaire de 90'lardaki amd'lerde vardı. şu an öyle bir sıkıntı yok.
Önceden siparis verip Monster in urunlerinden alin, biraz beklersiniz ama cok kaliteli bir ürüne sahip olursunuz
Monster kullandım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Satın alırken gayet güzel cici. Sıkıntı yaşadığınız an yedek parça yok, salak saçma bir servisleri var. Dünyanın parasını ödedim servise, yine adam edemediler bilgisayarı.
Cidden aşırı sorun yaşadım, yarım metre yazsam yazdıklarımı yine yetmez.
2 yıl önce i5 istemci 3gb ram 2gb ekran karta sahip Packard bell aldım vatandan Pes 13 gibi oyunlari Antalya sıcağında sıkıntısız oynadım kesinlikle tavsiye ederim. hp kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem sizden çok serviste kalır
Alim sürecinde bana cok yardimci oldular, ürün tesliminde de büyük jest yaptilar. Servisle muhattap olmadim
Mesela herkes hp ye laf eder ama ben 5 sene boyunca 2 farkli modelini kullandim. ilk aldigim bir kere servise gitti oda mentese sorunundan dolayi, garantiden degisti. Kronik sorunlari isinmaydi
Dediğim gibi teslim ve satışta fazlasıyla ilgililer. Servise ürün gönderdiğiniz an sıkıntı başlıyor, bi daha da bitmiyor.
packard bell aldım vatandan 1600 e. 17.3 inc hd led ekran 8 gb ram 2 gb nvidia 630m ekran kartı i5 işlemci . şimdilik memnunum. Beyaz bu arada. casper vardı 1700e 16 gb bilmemne bayağı abartıydı bunu aldım ben.
Bluetooth olsaydı fena olmaz hani abi :) Ama alırken ekran büyüklüğünden çekindim açıkçası. Şimdi diyorum iyi ki almışım diye. Shift, ets2 oynuyorum son ayarlarda .İkisinde de sıkıntı yaşamadım
Lenovo z580 ler güzel, fiyatları da iyi.
Ultrabook olarak samsung chronos7 ler iyi cihaza benziyor, alınası duruyo kerata :D
2bin lira civarlarında bir Laptop tavsiyesi de ben istiyorum arkadaşlar.
Yazılanları okudum, Lenovo'nun fiyat/performans kriterinde ürünleri ilgimi çekti.
Benim laptoptan öncelikle beklentilerim oyun performansından ziyade malzeme kalitesi (metal dış yüzeyler vs gibi), beginner-medium düzeyde solidworks ve catia gibi çizim programlarında yüksek performans. Benim ana beklentilerim bunlar. Aslına bakılırsa bu sebeple yeni bir cihaz arayışı içindeyim. Üst limitimiz 2 bin lira civarı ama baktık iyi bir seçenek var limiti biraz aşabilirim de. :D
Ürünü aldıktan sonra SSD gibi eklenmesi gibi tavsiye ve önerilerinize de açığım.
Teşekkürler. :)