Arabam meguıarste cilalı şampuanlarla okşana okşana yıkanıyorsa heryeri cilalanıp parlatılıyorsa bende elimde sigara diğer elimde kolam oturup bu olan biteni izliyorsam HUZUR budur işte :icon_tup:
Printable View
Arabam meguıarste cilalı şampuanlarla okşana okşana yıkanıyorsa heryeri cilalanıp parlatılıyorsa bende elimde sigara diğer elimde kolam oturup bu olan biteni izliyorsam HUZUR budur işte :icon_tup:
para var huzur var, ama Türkiyede huzur yok bugünlerde...
gene bu akşam gibi sevgili arkadaşlarım sevgili mofidiye tutkunu dostlarım viskimi yudumLadım..ben cok mutluyum böle bi form var die böle arkadaşlarım var die 30 ytl gazLa 250 km gidenn hundayım var die 145 ytl mazotLa 800 km giden astram var die:D ne mutLu bana k27 eg yunus die formdan banlanmiş arkadaşım var die aahahahaha
oo geLin kardeşim EFES GÜNESİ RESTAURANT formdan baya arkadaş ve dostlarım gelmiştır:D alkol kuLLanmasalar bile:D
Alkolmü nerde ne zaman hangisi :)
canım kardeşlerim arkadaşlarım bi gun toplantı olsun benım ust katta buLuşalım techturkey EFES GUNESİ@ süper oLur:D
fark etmes valla bana 10 dk :D ''babanın yeri'' :D
sefa bahsetti biz önümüzdeki hafta bi gün gelicez kısmetse.. :)
haklısınız alkollu araba kuLanmaya hayır ben töbe etmişim subaruya alkollu binmıorum meseLa.. yekta beklerım kardeşim her zaman sorun deil restaurantım tuning restauranıdır cok güzel sohbet ve konular gecer:)grkm kardeşim beklerim özgunude al ama o cok iyi içermiş:D
kanka meseLa bi KERE ack GELMİŞTI vedo tafa urfa BARİŞ bunlara yemek yetiştiremedım:D
kanka aLLah inandırsın 5 kılo cier yedıler kaynayan forkudayan et sote yedıler ekmek vs yetiştiremedım ama gene doymadılar:D