kısalı egzoz filtreli yıkık 106yla 4e kadar geçmiştim .. zira çıtır yuklu 207gtylede 180lere cıkıyordu 177ligi...
184luk zor diyorum vti için ama stock vtida ne kadar kaldı merak konusu :) yazılımsız denemezdim 320dm olsa
Printable View
kısalı egzoz filtreli yıkık 106yla 4e kadar geçmiştim .. zira çıtır yuklu 207gtylede 180lere cıkıyordu 177ligi...
184luk zor diyorum vti için ama stock vtida ne kadar kaldı merak konusu :) yazılımsız denemezdim 320dm olsa
bmw modellerını karıştırıyorsunuz işte bende denemeden önce gecerım dıyordum f30 un nasıl gıttığınıde bılmıyordum sonu hüsran oldu adam alakasız uzayıp gıttı bızde arkasından izledık sabırsızlıkla deneme videosunu beklıyorum bıde aracın kesın ne olduğunu?
184 luk ile denerim var ise su an tekrardan:)
F30 184'ün çok farklı bir gidişi var,320d geçer gibi
valla hiç bir fikrim yok ama gönlüm vti den yana :) sonucu merakla bekliyorum
ciğerli bir Vtec geçer
F30un Coupesi türkiyeye gelmedi siz roll yaptınız
arac E90 3.20cd yani coupe-dizel 2012 ise 184lüktürde zaten 1495kg'dir coupe ile sedan aynı KG'da
Cabrio 1730 kg dir sedan ve coupeden 235kg daha ağırdır
320 alır tork zenginliğiyle
Bmw alir..
f10 5.20 ile aynı motormu var 3.20 lerde? eğer öyleyse bmw alır bence.
vti da istediği ciğer olsun ,stock vs stock herhangi bir f30 320 dizeli geçemez.
b16b swap 185 hp stock+filtre egzoz headers olması lazım honda si la denendi, onunla geçti denecek durum olmadı hatta uzunda bmw hızlı,kısada 1-1.5 boy anca bmw geri düşüyor.stock vti la neyin denemesi
İkiside gerçekten stocksa bmw alır..
Bmw almasa nolur ki sanki peh :) 98 model bi araci karsisina alip kapisacak adam zaten sonradan gormedir bence :) ama sonuc ne olur yorum yapmayacagim :)
Şu 3.0 TDI' cı dayıya dönmesin sonra olay ;)
Sahsi fikrim benim bu yanlis anlasilma olmasin. Bana ters geliyor sadece okadar. He yuklu bir honda ninda gucunun 2012 3 u veya 5 hatta yeni model bir cok araci yiyecegi gercegini degistirmez benim yorumum.
Vti yi artik karistirmasinlar bence artik boyle karsilastirmalara
Sene 2012 olmus degilmi
Ve hala vti konusuluyorsa 96 model arabamla gurur duyuyorum