haklısın siz bizim standan çalmıştınız :D
düzeltiyorum: Eli Uzun Kameramanlar :hahaha:
Printable View
haklısın siz bizim standan çalmıştınız :D
düzeltiyorum: Eli Uzun Kameramanlar :hahaha:
Dayaklıksın başka bişey demiyorum terbiyesiz. Kendin getirdin abi alın ikramımız diye. Hatta Müdürünle tanıştırdın beni muhabbet ettik.
Numune haftasonu ben bi kaportacına gideyim.
Valla bende gidicem abi yaa kaportacıya ama daha arabanın nerede olduğunu bile bilmiyorum, onur bıraktı, onurunda durumu ***** :(
yarın fuara gidecek varmı? yarın akşam?
Yarın çok kalabalık olur çekilmez oraları. Zaten hiç çalışasım yok bugün Miniklere gideyim Enkeilerimi alayım ordanda belki fuara geçerim.
atmıorum :D dü cd yapıoduk gece.. güzel şarkı isimleri varsa söleyin lazım olcek onlara :)
allah razı olsun özgür :D
masallah aktepeye :eek:
çok güzel olmuş
carsamba aksamı saat 11de standa gırdım.dun gece 12 de eve geldım 2008 tunıng fuarı tamemen olmus.araclar kabus.katılım cok az.gece sene adım atıcak yer yoktu.guzellık yarısmasında araclar bı kac tane dogru durust arac var bı rover var bıde kırmızı focus.gerısı yorumsuz.bence gıtmeye degmez.
ben o caravelleye aşık oldum yalnz =)
2005 son ktaılımımdı daha da zıyarte bıle gıtmedım. gıtmemde. kımlerın katıldıgı bellı. tunıng ı neye gore tunıng oldugnu yorumladıklarını cok merak edıorum. ne zaman muzık sıstemlerını, aksesuarcıları, tuningcileri, performans parçası satanları ve garage ları ayrı olarak fuara alırlar ozmana birşeyler gelişir. ama kiralayamadığın alan guzellik yarısması dıe aptal bır sunum yaparsan bende 10 araba sokar yanyana koyar tabelamıda ustlerıne asarım. bedava guzellık yarısması adı altında reklam yaparım.
iyiki vizelerim çıkmışta gelemedik bu yorumlardan sonra fuar yaerine ulusal ilk ayağına geliriz daha iyi valla:D
Valla bu forumun en güzel yönü gitmesen bile ayağına kadar getiriyor... :D
Herkese teşekkürler... :D
Bakıyorumda herkes paradan kaçmış tel maşa standlar, dandik dekorlar...