ben o standttayım.gercekten guzel olmus o megane bende cok begendım yanlız kotu
haber namıstayn colıover ındırdıler yere arabayı aks kestı kımıldamıyor yerınden fuar bıtınce nasıl cıkıcak kım bılır
Printable View
ben napim adam bi garip valla mustafa kankamı tanıyemeyecem nerdeyse sabah aksam kahroldu içiyo fuarda unutmuslar uyuyakalmıs hatta arabanın ıcınde sabah bulduk biz geldiğimizde ahada videosu :
http://www.youtube.com/watch?v=NAjkqe9JIRE
tabi gun boyu bole içerse normal bide fuar alanında james bond amcam gibi gozluklerle falan dolasıyo anlamıs deılım henuz bakınız aşadaki resim :
http://img509.imageshack.us/img509/7480/resim278me4.jpg
http://img509.imageshack.us/img509/7922/resim237on0.jpg
Foto By Ef186 :D hueuhuee
Bugün fuardaydım gercekten vasat bir fuardı..S virajına git hey mıllet gelin fuara desen bu kadar olurdu.LG nın standı sağlamdı mankenler ve araclar yönünden o kadar :D
Fuardaki temsilcimiz s2k ahaha
http://img87.imageshack.us/img87/5964/grnt015lx5.jpg
iyiki sanzımanım kırık iyi turbomu satmişim yoksa bu fuara AC 8877 gelse dierleri ilgi yoksunu olcakmiş:D
arkadaslar yorumlarınıza saygı duyuyorum ancak bi konuyu anlayamıyorum yazmadan once soyleyeyim benim arabamda fuarda guzellik catısı altında duruyor birincisi fuar gercekten beklentiler kadar iyi deildi tuning adına baya baya içler acısı bile diyebilirim ancak bunun sebebi yine bizleriz ben arabamı yaptım ama elimde olan imkanlar ve maddiyat durumundan ancak bu kadar olabiliyordu ama benim bi iddiam yoktu tabi sadece bi kac guzel resim cekilir ve bende onları saklarım diye dusunmustum fuarda tabiki guzel arabalarda var yok deil ama daha fazla olabilirdi benim diyecegim burda gelip cok kotuydu berbattı bizim sokagın arabaları bile daha guzel diyip altındaki arabalara bakmadan ruzgar gibi esenlere sozum birde gelseydim gitseydim olsaydım ilgi icerde deil otoparktta olurdu gibi diyalogları begenmedim sonucta orda araclarını koyanlar veya stand yapanlarda arkadaslarımız eksikleri varsa berbattı diyecegimize daha guzel yapabilirsin demek olur bence madem bu ulkenin tuning acısından bi yerlere gelmeyi dusunuyoruz mademki sitenin adında bile ulkemiz temsil ediliyo kendimizi gosterebilecegimiz yaptıgımız işlerle sadece fuarlarda tanıtılabilir gosterilebilir cok daha iyi konumlara gelmesini istiyorsak fuar geleneginin arabası iyi olan arkadas gelsin koysun ben cıkarayım arabamı onemli olan bu benim için saygılar
baqin beyler fuar keske biz düzenleyebilsek yani öle bi imkanımız olsa gerçekten çok farklı insanlar ve kitleler olur orda salakca arabalar var sokaklarda gezen Keske sanazımız olsa Da bakın insanlar Ne arabalar getiriyor:) ama açıkcası okadar garip bi yere ben arabamı götürmek istemezdim gerçi gitmedimde ama göründüğğü kadarıylada gitmicem
burda zaten oraya arabalarını sokanlara laf yok.. bu organizasyonu yapanlara var..
tekrar ediyorum 2004(05te olabilir artık karıştırıyorum hepsini) yılındaki lütfi kırdarda yapılan organizasyon gibi bir organizsayon yapılsın tek şikayet gelmez ! bukadar apaçi araba olmaz.. Artık organizasyon yapanlar kaliteye değil en fazla kim arabasına ne koymuşsa ona bakıyo ve sonra rezalet.. 4 kere arabamı standa soktum 1 fuarı yapanlardanım her yıl daha kötüye gidiyo.. bu işten artık az çok anladığım için net söylüyorum bunu.. Ordaki arabalara lafım yok adam yapmış kendince ama ordaki arabların çoğu fuar arabası değil.. arabaları geçtim bu kadar kötü standlar yapılabilir.. anlam vermek güç.. Ben nisanda fuar olucağını aylaröncesinden biliyodum keşke organizasyon yapanlar ülke içi bi araştırma yapsaydı bilemiyorum tabi belkide yapmışlardır ama buysa sonuç vahim... Tekrarlıyorum lütfi kırdarda yapılan organizasyon "tuning" adına mükemmeldi.. Bu sitedi bu işi tam anlamıyla yapan bütün herkeste zaten ordaydı.. Ha cnr'dan küçüktü ama cnrı şuan 10 dakika gezerken ozaman lütfi kırdarı 2 saat geziyodun ;) o yüzden arkadaşım lafım sana değil ama burda şikayetlerini söyleyenlerin %90nı eminol bu işin en iyisini yaşamış insanlar ve bi bildikleri var..
kayde alıp yazdıgın yorum yaptıgın için saol. benimde demek istedigim burda fuara araclarını sokan arkadaslara atılan camurdan ibaret tamam apaçi olabilir ama yapılmıs cogu kişinin gozune hoş gelen emek sarfedilmiş araclarda arada kaynamasını istemiyorum. bende ilk defa girmiyorum bu fuara daha oncedende girmişligim var zaten bende buna dayanarak diger fuarlardan kotu oldugunu belirttim fuar yonetimine diyecek lafım yok zaten kesinlikle basarısız bi ekip ve calısma icersindeler yaptıgı işler iç açıcı deil koydukları kurallarda ama burada yaklasım yanlıs, o apaçi benim onun yanında ne işim olur ben arabamı o bisin sercenin yanında durmasını istemem gibi telafuzlar yanlıs geliyor bana herkezin bi başlangıc noktası bellidir sen arkadasının arabasının daha guzel olmasını istiyosan senin araban en iyisi ise getir gorsun ornek alsın fikir alsın oda kafasında planlarını yapsın sende bi sonraki sene aa fuar guzeldi guzel arabalar vardı gittigime deydi dersin bu sadece sana bana deil herkeze faydası dokunacak bi iş olur tabi herseyden once emege saygı
megane ın önü ;)
http://img210.imageshack.us/img210/2858/dsc0356ax7.jpg
alıntı
mümkünse şu focusun detaylı birkaç fotoğrafını çeken bir arkadaşımız varsa ekleyebilirse sevinirim
Nerden Aldin Bu Fotoyu Linki özel Atsana
yarim elma aynalarin olayi nedir?
birde neden yabanci plaka takiliyo anlamadim, sirketin adi falan yazsa plakada anlicamda TR plaka rahatsiz mi ediyor, nebraska'daki adam bizden iyi mi :D
basıklıktan başka bir şey yok focusta kayda değer...ama emeğe saygı :)