evet arkadaşlar varmı bu oyunu oynayan aramızda ? özellikle 52 evrende varmıdır![]()
evet arkadaşlar varmı bu oyunu oynayan aramızda ? özellikle 52 evrende varmıdır![]()
ben eskiden çok oynardım. Deli eder adamı. Hayatını yönetir. Artık uzak duruyorum.
IN BOOST WE TRUST
aynen abi çok fena sarıyor hep erken kalkmamı sağlıyor bu oyun1 saniye bile 1 senelik emekleri yok edebiliyor. öyle değişik bişey
ben de eskiden travian oynardım(baya ciddi bir şekilde), gece zaten uyku haram da olurda işim olur erken yatarsam sırf köye bakmak için gece kalkar oyuna girerdim.bıraktım kurtuldum. şimdi arada nette dolanırken reklamlarına denk geliyorum anında kapatıyorum sayfayı yeniden sardırmaktan korkuyorum.
![]()
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
bende bi ara deli gibi oynuyordum... kelalperin dediği gibi insanın hayatını yönlendiriyor benden sana tavsiye hiç bulaşma =)
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Yaw oraya gidicez yok filo inecek acaba biri kitledi mi. Aydan kaldırırsın çöp takibi yaparlar. Savunma yaparsan GARlarlar.Gece 3 de telefon gelir Takım arkadaşını kitlerler haydaa onu kurtarmaya sende vurmaya gideni kitlersin. Herif seni 1dakika arkana filo koyar ohoo çoktan kaldırırım dersin ya net çöker ya elektrik gider vurulursun oof oof.
IN BOOST WE TRUST
Oo eskiden ne sarardi ya saatlerce basindan kalkmazdik.
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
2005 de oynuyodum bende baya. gece saat kurup kalkmalar. internetsız yere gıtmemeler. gıdeceksende gununu ayarlayıp fıloyu baska gezegene yollamalar.yavas gıtsın dıye naklıye gemılerı az yakıt gıtsın dıye fılo ınmeden gerı cagırmalar
bir anda bıraktım ogun bugun o tarz oyunlara başlamadım.
uzak durun vaktınıze omrunuze yazık.
Kesinlikle uzak durulmalı, insanın bütün sosyal hayatını etkileyen ve inanılmaz bağımlılık yaratan bir oyundur
4-5 senedir uzağım çok şükür ama oynadığım dönem cidden hayatımın içine etmişti, hala filo kelimesini duyunca tüylerim diken diken oluyor bak![]()
diyemedim ya la
Gecenin 3 unde filo incek diye alam kurup filoyu kaldirip yattiimi bilirim. En son 2 sn kilit attilar bukake yaptilar orda biraktim 3 senelik filo gosumun onunde patladi gitti
Everyday I ** çapuling...
way be ne gunlerdi harbiden:
2005 te başlamıstım,,, 2007 ye kadar oynadım sonra bıraktım..
hic unutmam,,, geceleyin saati kurar kalkar filomu farklı yerlere gonderirdim
gecenin 4.45 i telefon caldı,, kanka kitlediler beni yardım et,, uykulu uykulu kalkarsın,, yarıdm edersin,,, bi daha yatamazsın,, ertesi sabah aynı..
internetsiz yere gitmezdim yaw ole bi manyaklık vardı bende:
aman diyim harbiden uzak durun,, esir alıyor insanı harbiden hic bulasmayın
tşk
Rıdvan.
Orta okul hayatımı katletmiş, derslerimi dibe vurdurmuş, sosyal hayatımı bitirmiştir kendileri![]()
ikinci evrende ilk 5 teydim... Allah düşmanımın başına vermesin bu oyunu. gece-gündüz karışıyo. filo inecek diye uyku tutmuyo. ay çıkaracam diye filon bitiyo. hey gidi ittifakım hey...![]()
10 evren 5 galaksi 210 -2 ana gezegen ve minik ayımla yıllarca gece gündüz günlük planlamalarımı ona göre yaparak çarpıştım ilk yüze girmiştim ayda 500 yakın gaus topu ve inanılmaz filo savunma vardı bir gece 20 kişilik ilk 100 içinden bir gurup benim iki katım zarar ederek vurdular yılların emeği bir dakikada gitti.
Ogame hala varmı ya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)