Guzel geceydi.. Tesekkur ederim kendi adima.. Rollingler noldu?? Dyno sonuclariyla paralel mi gidisler :))
Bu arada dyno sonuclarini resim olarak isteyenler olursa konuya ekleyebilirim
Printable View
Guzel geceydi.. Tesekkur ederim kendi adima.. Rollingler noldu?? Dyno sonuclariyla paralel mi gidisler :))
Bu arada dyno sonuclarini resim olarak isteyenler olursa konuya ekleyebilirim
vay arkadas yenı goruyorum dun de can sıkıntısından gereksız kızlarla dısarı cıktım bılseydım bu yenımahalledekı arkadasları toplayıp gelırdım okul servısı gıbı
off orda olmayı çok isterdim :S
evet dün çalışıyo olsamda akşamına yetiştim buluşmanın,,,genelde tanıdık yüzlerle bir aradaydık, buluşma olmıcak mı diyen bi çok arkadaşın gelmemesi bence ilginç olmuş,çok şey karçıdılar ama gerçekten güzel bi gece oldu her türlü ekşın mevcuttu :)
Erhanım asıl bize sana teşekkür ederiz,, bi telefonumla beni kırmayıp pazar günü bize dükkanını açtın gecemize renk kattın ;) uzun zamandır aklımızda olan dyno day de bu kadar adam bir araya gelmişken yapılmış oldu ...
buluşma ne zaman oldu bende gelmek isterdim hiç haberimiz olmadı... ankaradan kimseyi tanımıyorum :D
10 Kasım 2013 da ata mızı zıyatet edıp ardından brunch organızasyonu yapabılırız ?
fıkırler ?
Abi ben zaten Anıtkabire gidecektim eğer forumcada orda olacaksak gelip tanışmak isterim büyüklerimle
Fıkır alalım yenı konu acmadım eskı konudan yazalım dedım :)
olursa güzel olur uzun zamandır organizasyon tarzı birşey olmamıştı
Ben gelirim
Olur olur guzel olur
Bende katılabilirim organizasyon yapılırsa
bir organizasyon olursa orda oluruz ;)
Bende gelirim
zevkle gelirim yeterki olsun :)
Yapalım güzel bi organizasyon. Bayraklarla güzel bir konvoy olabilir
tuh be 1 haftalıgına ızmıre goreve gıdıyorum tam o haftaya denk gelıyor sansıma tukureyım