Sadece 2000 yılı içerısınde sınırlı sayıda üretıldı...
Printable View
4. Siradakide 99 model o zaman oda sonradan donme
2000 * 2001 de orjinal sarı var ilk olarak buna dikkat et onun dısında sormak istedigin araba varsa gti vts sorgulamaları baslıgı altında bütün araclar sorgulanıyor . Allah yardımcın olsun
4 sıradaki arac sol önden agır kazalı panel falan filan degişik google yazın aracın önceki resimleri cıkıyor önceki rengi bordo idi eskiden güzel bir aractı ama nasıl toplandı oda var ama arac orjinal degil bilginize ....
http://www.modifiyem.com/forum/f16/r...-634-a-119242/ bu linke bakıp aracın önce ki halini görebilirsiniz ...
Peugeot 106 GTI 1998 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 99033600
Bu nasildir sorgulamalarda bulamadim fiyat yuksek gerci
bende bu konuyu takipteyim aracımı satıp 106 gti almayı düşünen biri olarak :)
Peugeot 106 GTI 1997 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 104421893
Bu aracin durumu nedir haftaya bakmaya gidebilirim
Evet buldum geriye donuk ordan devam edecegim eyw
Pm icin cevap bekliyorum :)
4 sene önce biz de almıştık bi 106. 114bin kmde orjinal değişensiz kazasız boyasız şeytan kırmızı. ilk 106mız olduğundan kronikleri bilemedik araba masraflar açtı, ardından lpg taktık arabayı perte cıkardı sağolsun. sonra aracı sattık 1 yıl içersinde 5 el değiştirdi araba sonrası mechul. şimdi bu hondayı satıp yine gti alma fikri var ama mazi kalbimde yaradır. korkuyor insan haliyle.
ne güzel hayaller onlar :D 15 liraya 106 ve de sarı varsa garajımda 2. 106 ya herzaman yer var ama 105,5 dur o inanma aldanma öyle şeylere arkadaşım ..
Anladın sen:):)