stopajı çıktıktan sonra 105 TL getirir.
Printable View
stopajı çıktıktan sonra 105 TL getirir.
altında kalmak daha mantıklı eyw :D
açıkcası işleyişini bilmiyorum ama bankalar TL'de ciddi short kaldı.Merkezin müdahaleleri yüzünden kısa pozisyon ile yılı kapatmak istemiyorlar.O nedenle deli gibi mevduat peşindeler yoksa tahvil faizi 5,71ken %10'dan profit vermek çok ama çok mantıksız.İng ile de bir görüşün ciddi TL sorunları var sanırım daha iyi oran yakalayabilirsiniz.
Rebelh hocam,tahvil faizi %5,71, 105 ufak rakam geldi farkındayım :) ama 1 milyon TL olsa 7000 TL getirisi olur.Ne gerek var iş güç kovalamaya değil mi ;)
hocam,profosyonel destek dediğin sanırım ''portföy yöneticileri'' c.tesi günleri türev ürünler dersi veriyorum ben onlara.Yani güvenip para verdin mi illa ki iyi raralar kazanaksının garantisi yok
Bende para kazanmak istiyorum,egitim 1,5 porsiyon olsun ;)
Çek çük anlamam,wrx isterim!
Murat Abi son postunu yeni görüyorum.Ahaha sandalyeden 3,5 burgu, yarım salto atarak sandalyeden düştüm :)
1692 kritik günlük kapanış altında olursa ne olur?
bi güncel çekelim :) altında son durum nedir fikri olan var mı?
abd açılışa kadar 1708 üstünde bir rakam olursa,Tarım dışı da beklenenden biraz daha kötü gelirse 1722'yi görebilir bugün.Bol kazançlar
15,30 dimi tarım dışı
tarım dışı beklentinin biraz üzerinde geldi
altın 1690
parite 1,2890
düşer mi daha veriler iyi geldi
abiler bu adam askere gider acemi narlıdere usta malatya :)
artık dönünce kasıcaz piyasaları :D
izmir narlıdere mi
Hayırlısı ile döner gelirsin inşallah.Allah can sağlığı,ağız tadı nasip eylesin.
çok saolun gidip şu görevide halledelimde artık hayatımızı kurmaya başlayalım :)