gerçekten fiyat çok iyi sahibindende aynı özelliklerde 2011 modelini satıyorlar sıfır almak şu an kesinlikle ve kesinlikle en mantıklısı :) en baştan demek istediğimi anlamış olduk 52bin tl ye extralar ile birlikte sıfır ve 2013 şekilde alabiliyoruz
Printable View
gerçekten fiyat çok iyi sahibindende aynı özelliklerde 2011 modelini satıyorlar sıfır almak şu an kesinlikle ve kesinlikle en mantıklısı :) en baştan demek istediğimi anlamış olduk 52bin tl ye extralar ile birlikte sıfır ve 2013 şekilde alabiliyoruz
sürüş konfor paketi hala mevcutmu
teşekkürler.
aynen bixenon mevcut onu yazmayı unutmuşum.
yazdığım kriterleri ben direk istedim. üstüne pazarlık ettik.
deri hariç en dolusu mu değil mi onu bilmiyorum.
white edition scirocco (sadece beyaz) ya 62 milyar fiyat verdiler 1.4 160hp cam tavan düz vites bixenon navigasyonsuz 16 jantlı (18 i çıkardık).
scirocco kırmızı cam tavan bixenon navigasyonsuz 16 jantlarla 64 dediler.
white edition dan eksikleri mevcuttu. nelerdi tam hatırlayamıyorum not almıştım kağıda ama evde değilim şu an düşünen varsa yazarım tekrar.
scirocco da pazarlık payı daha fazlaydı direk 2 lira düşüyorlar bahsettiğim özelliklte white edition u 61 e bıraktılar direk.
mevcut abi
Sciroccoları 16 jantla mı veriyorlar ? 17 Donington olmasın onlar ?
18' jantı çıkarabiliriz white edition dan 16' jantla bu fiyat dedi
2 lirayı geçiyordu sanırım jant opsiyonu.
fiyatı beni aştığı için rocco yla pek ilgilenmedim.
ama white edition diye gelen araç beyaz alacaklar için en mantıklısı bence.
normal sportline'ı white edition daki opsiyonlarla almak istesek fiyat 4 lira geçiyor.
sırf farklı renk için değer mi bilinmez. beyaz da yakışıyor sonuçta.
Elde araç yok, sipariş süresi çok uzun hatta ucu açık durumda.
Misal ben 2 ay diye anlaştım gelmesine yakın 2 ay ileri ötelendi oldu 4 ay..
Açıkçası araç ihtiyacım olsa 2 hafta bile beklemezdim nihayetinde almak isteyen herkes 2. aracı yapmaıyacak olabilir
Bende olsam tabikide 2.ele yönelerim..
geçmişte sorun yaşadıkları için en geç süreyi belirtiyorlarmış.
biz görüşürken birine tek kapı cam tavansız siyah gelmiş adam 3 ayda geldi diyordu.
aralık demişler kasımın ilk haftası gelmiş.
ama tabi belli olmaz.
açıkçası ben 2011 5k cam tavan garantisi uzatılmış kırmızı bulsam 55 verirdim direk.
yani..
ilanı tanımıyorum
şu araç mantıklıymış ama sipariş verirken yoktu ilan, sanırım aynı özellikte.
mart 2013 uzun bi süre insanın hevesi kaçar :) fotoğraflara baka baka gözü alışır :)
Volkswagen Polo 1.4 TSI GTI 2012 Model 51.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 104610955