Airbag acilmiş bariz belli.
Printable View
Airbag acilmiş bariz belli.
açılış şeklinde bi tuhaflık var.. açık airbag fotolarına bakıp duruyorum..yandan , aradan çıkan hiç yok..yandaki yarıkların altta birleşmesi gerekmiyomu? kapak şeklinde açık hepsi..
http://b1211.hizliresim.com/13/j/fzs0l.jpg
http://b1211.hizliresim.com/13/j/fzs13.jpg
http://b1211.hizliresim.com/13/k/fzs1f.jpg
bence acılmamıs o airbag. avcılmıs olsa komple yırtılması lazım oraların komple bı acıklık olması lazım.
koydugun resımde yan taraflar tamam ama alt tarafta enlemesıne olan yarık tam gıtmemıs acılsa orasıda gıderdı.
aracı sıfırmı aldın bılmıyorumda.
kornayla sevısılmıs resmen :D o yuzden boyle olmus sert darbelerle vurarak calmaya calısıldıysa kırılmıstır oralardan.
Benim 206 dada vardi artik nasi bi madde kullandilarsa direksyonda airbag acilmis gibi duruyodu :) millete dil dökuyodum
acilmamis gibi duruyor cünkü,enlemesine yirtik diger tarafla birlesmemis.
aslinda acilip acilmamasi da önemli degil,acilmamis airbaglerin bile bir ömrü var ve belli bir süreden sonra güvenlik acisindan degistirilmeleri gerekiyor.. diye biliyorum.
ayrica söylenmis ama ilandaki aracin camurluklari baya bir siritiyor,direkler tampon kapi kaput gibi birlesim yerlerinden az cok belli oluyor.
Airbag açılmış olsaydı o direksiyonun ön tarafı kapak gibi açılırdı. Yani sadece ya bir tarafı sabit kalır diğer yerler açılırdı ya da tam ortası delik olacak şekilde yırtık olurdu. Eski sahibi taksiciydi heralde sürekli korna üzennde tepindiği için o hale gelmiş. Airbaglerde zamanla değişmeli hem tüp içerisindeki hava etkisini kaybediyor hemde torba çürüme yapıp şişmek yerine aktivasyon anında balon gibi patlıyor darbe emmeden önce.