rabbim yardimciniz olsun allah onu size ve cocuklarina bagislamis cok sukur umarim surec dahada iyiye gider ve tam netice alirsiniz..
Printable View
rabbim yardimciniz olsun allah onu size ve cocuklarina bagislamis cok sukur umarim surec dahada iyiye gider ve tam netice alirsiniz..
rabbim yardımcısınız olsun...
Çok geçmişler olsun İnşAllah.
Acil şifalar diliyorum ablamıza..
Çok geçmiş olsun.herşeyin başı sağlık.Sporcu insanlarda bile görülmesi bu hastalığın ne kadar sinsi olduğunun bir göstergesi sanırsam.
Geçmiş olsun.. Umarım ablamız daha da iyi, eskisinden de iyi olur..
Cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun,acil sifalar versin
çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda daha iyi olur
çok geçmiş olsun dostum...bu arada kardeşin önemi birdaha çıktı ortaya...
acil sifalar olsun. saglik olmadiktan sonra para pul malk mulk hepsi bosa...allah tekrar gostermesin insallah.
geçmiş olsun allah acil şifalar versin ....
aile dışında tanımadık biri bile olsa insan üzülüyor, şimdi sevinmenin sım sıkı sarılmanın kenetlenmenin zamanı çok çok geçmiş olsun mevlam daha daha iyi etsin yüzünüzden sevinci, aklınızdan umudu, vücudunuzdan sağlığı eksik etmesin inş ..
Çok geçmiş olsun,umarım rahatsızlık sürecini gülerek anlatabildiğiniz ve aile bağlarının daha sıkılaşmasını saylayan eski bir hikaye olarak,anılarınızda kalır....Tekrar büyük geçmiş olsun......
Geçmiş olsun İnşallah tamamen kurtulur Allah yardımcınız olsun...
geçmiş olsun allah acil şifalar versin
akla gelmeyeni başa vermesin Allah...
Allah sevdiklerine bağışlasın.
Büyük Geçmiş Olsun Allah Acil Şifalar Versin.
Çok geçmiş olsun ALLAH şifalar versin.
Bende Hodgin lenfomayım kemoterapiye baslıcam bu hafta içinde.
Ablanızdaki hodginmiydi yoksa non-hodginmiydi??
allah acil şifalar versin inşallah kısa sürede saglıgına kavuşur
Cok gecmis olsun vallahi o kadar karsılastık hic haberim olmadı cok uzuldum okuyunca :(