Amin arkadaşlar Allah razı olsun
Rabbim kimseye dermansız dert vermesin
Amin.
Printable View
Amin arkadaşlar Allah razı olsun
Rabbim kimseye dermansız dert vermesin
Amin.
allah cocuklarına sevenlerıne bagıslamıs tekrar gecmıs olsun abı verdıgınız savası az cok tahmın edebılıyorum zorluklarını bılıyorum allah yardımcımız olsun
büyük geçmiş olsun hilmi. sonuç cok sevindirici.
cok güzel bir haber bu Allahım acil şifalar versin :)
Allah (c.c) Acil sifalar versin.. Dirayet oldugu muddetce rabbim gucunu esirgemiyor..
Çok büyük geçmiş olsun çok sevindim
abi çok geçmiş olsun ...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Sene 2009'da ağır bir hastalıktan bende çok yıprandım, o zamanlar bana söylemediler ama şimdi herşey geride kalınca durumun ciddiyetini ailem yakın zamanda anlattı. Herşeyden ziyade ablanızın moralini çok iyi tutun ve dualarınızı esirgemeyin...
Tekrardan büyük geçmiş olsun, Allah tekrarını göstermesin...
gelişmelerin olumlu olması çok güzel inşallah tamamıyle sıkıntısız bı sekılde tamamlanr. tekrar acıl sıfalar dılerım .
Moruk , büyük geçmiş olsun.
Allah daha iyi etsin, acil şifalar versin
Mevlam sizlere bağışlasın
çok çok geçmiş olsun. annemde meme ca dan beyin ve akciger bobrek karaciğer metastaz yaptı.. tedavi devam ediyor.bakalım bizde kök hücre nakli isteyeceklermi.
Geçmiş olsun kardeşim derdı veren Allah dermanınıda versın ınsallah.buyuk gcmıs olsun..
Rabbım sağlık sıhhat versin, çok çok geçmiş olsun. Korkarak okudum neyse ki sonu güzelmiş.
çok büyük geçmiş olsun hocam. Acil şifalar .
büyük geçmiş olsun..Allah şevdiklerine bağışlamış..bu süreçte moral çok önemli..
Allah bol bol şifa versin çok sevindim durumun iyiye gitmesine tekrar geçmiş olsun moraller daima yüksek olsun bu lanet hastalıkla mücadelede en büyük şeylerin başında geliyor.
İnş. en kısa zmanda eski sağlığına kavuşur.. Bu aralar bizimde başımızda sağlık sorunları var, insanın başına gelmeden cidden anlamıyomuş neyin nolduğunu..
Allah tez zamanda acil şifa versin nerde zorda olan kim varsa herkeslere inş.
geçmiş olsun abi , Allah sevdikleriyle daha güzel günler yaşamayı nasip etsin