polo otomatik şu anda reşat altını niteliğindedir.... tercih meselesi ne alıp ne almamak
Printable View
Tramer - Haberler
BURAYıda okumanızı tavsiye ederim.
ayrıca kasko ile dümen yapanlarda olabiliyor bazı araçlar üzerinden aynı araçtan 1 tane daha kullanıp parayı cukka yapabiliyorlardı eskiden aracın birinde kaza olmasa bile kayıt çıkıyordu
Yav biride bana yardım etsin meraklardayım.
-Benim aracım 15.000 hasar kaydı gözüküyor.
-Ancak heryere baktırıp tanıdıktan aldım zaten. Kaskodan alıp topladım sadece ön tampon gitmişti dedi.
-İlk sahibini bulup aradım katakulle yaptılar 17 binlik aracıma 15 verdiler sevdiğim arabamdanda ettiler hiç birşeyi yoktu dedi.
-- Ben uygun aldım iş için kullanıyorum. Ama merak ediyorum neden böyle birşey yapsın kasko şirketi. Sonuçta aracın sahibi istememiş böyle birşeyi. Küfürün bibi bi para.
benim aracım 4,5 yıldır bende ve hasar kaydı sadece 2000 tl idi ve bu yıl başında birden parça parça 10 000 tl ye yakın hasar kaydı girilmiş ( geçmişe dönük birde 2006 ya ait ) trameri aradım kasko yu arayın dedi onu aradım bu seferde tramer dedi daha sonra ikisinide arayıp küfür edip kapadım uğraşamam diye ...
alıcak arkadaş araç sahibini arasın ben alıcıyım eğer dediğin gibiyse aracınada bu kadar güveniyorsan getir maslak doğuşa aracı ekspertize sokalım bir şey çıkmassa ekpertiz parasını ben öderim bir şey çıkarsa araçda sen ödersin der olur biter.. telefonda zaten araç sahibinin vericeği tepkiden her şey anlaşılır..
Ayrıca aracın hiç bir şeyi yoksa ekspertiz raporu alınır doğru avukata gider avukat o sigorta şirketine dava açar hata gazetelere tv lerede haber verilir çünkü haber değeri var.. o sigorta şirketinin marka değeri yerle bir olur ayrıca hakkında soruşturma açılır ayrıca araçdan maddi zararı olan araç sahibinede tazminat öder hemde epey tatlı tazminat öder alıcağı tazminatla araç sahibi 5 tane polo alır..
mantara takmış olabilir alttan, sel hasarlı olabilir..