keyifsiz araç, çok para.
bence..
Printable View
keyifsiz araç, çok para.
bence..
14000tl bu arabaya verceğine. 5000-6000tl fazla vereceksin 2010-2011 model ayarlarında getz otm bineceksin garantili km düşük tam otm keyfine bakacaksın. :) ilanlarda dolu araba var ben ablama geçtiğimiz arife günü bir araç aldım paşa paşa biniyor kankacım
Buda tam otomatik değil mi ? tam otomatik değil Easytronic ise kesinlikle uzak durun...
Kanka getz'in peşinden çok koştum ama düzgün araba bulamadım yanii. 1.4 dohc 23 24 aşagısı yok.
Fİyat bence de normal, arabanın şasede, panelde direklerde bişe yok, sagdan sürtme var boyanmış. Ama bakımsız araba, aldıktan sonra adam etmek için 1 lira kadar masraf lazım
Araba tam otomatik, easytronic çok kullandım bedava verseler almam :)
2009 model 1 parça boyalı 45000km servis bakımlı absli biraz paketli aracı ben 17500tl aldım. biraz denk geldi 20-25 gün aradım ancak illaki denk geliyor. 2001 model opele 14000tl verip 1000tl harcamak yerine 2009-2010 model getz için 18-19 verir keyfime bakarım kimse alınmasın :)
EGR yokki bu arabada?
Fiyat normal, zevki kişeye göre değişir bence..
İlandaki araç imkb den çok yakın bir arkadaşımdır. Serkanın arkadaşıyım derseniz fiyatta ufak birşeyler daha yapar :) pm den numaranızı verin olmadı yardımcı olayım.
annem için corsa c lere çok baktım fiyat aralığımda bu civardaydı...geçen hafta 99 polo aldım klimalı hava yastıklı hatasız güneş yanığı yok...
otomatik olunca heleki bu fiyatlara düzgün araba bulmak çok zor...düzgün olanlarda reşat altını gibi kıymetli...aldım getirdim kapının önüne koydum bir haftada 5 kişi sordu satılıkmı diye:)
easytronic bende kullandım fena değil.. F arızası verirse şanzuman arka stop lambası şase yapmıştır hemen panik yapmayın çünkü kitapçığında arabayı sakın hareket ettirmeyin falan yazar. kontağı aç-kapa devam :D direksiyon kutusu ne kadar sağlam olsada 2-3 ay sonra tıkırdamaya başlar.
edit: fiyat fazla gibi geldi bana..
Valla Sezerle görüşecem bugün zaten nihai teklif için artık hayırlısı, ismim Soner arzu edersen sende bi görüş. Niyetimiz ciddi paramız hazır.
KAnkacım sence ben kendim için alacak olsam böyle bişe yapar mıyım? Kız şartlandırdı kendini alınca sürterim bi yere diyor.
sahibinden.com'u hatmettim 1 aydır Erkinim.
ARaba düz otomatik, easytronic hayatta almam.
13.750den anlaşıp aldık aracı arkadaşlar, Allah utandırmasın, yardım edenler sagolsun. SAglam bi opel parçacısı lazım bana, sarf malzemeleri degiştirmek için. Varsa tavsiyesi olan avrupa yakasında degerlendirebilirim. Ayrıca 175/65/14 ölçüsünde lastik lazım ucuz yollu.
Aradım demin sezeri hayırlı olsun almışsınız aracı :)
2001 vardı bizde 115.00de otomatikti sitede ilanıda vardı. 15.500e verdik. 14 lira 2 parça boyalı araç için çok uygun bence.
Edit: Araç alınmış, hayrını görün abi hayırlı olsun :)
Sagolun arkadaşlar, kız arkadaşımını yeni indirebildim direksiyondan :) sıfır 206 aldık 1000 km'de geri sattık manuel kullanamadıgı için.. Saglam bi bakımdan sonra daha keyifli olacak inşallah.
Allah kaza bela vermesin. Corsa iyidir :D