lastik sorum kış aylarındayız ya onlarla mı gidiliyor
xenon yükseklik ayarı var ordan belki yırtarız
Printable View
lastik sorum kış aylarındayız ya onlarla mı gidiliyor
xenon yükseklik ayarı var ordan belki yırtarız
TUV ile ilgili olarak, alt takım-aks-lastik bağlantı..bunlarda nelere dikkat ediliyor bilgisi olan var mı?
5 lik yayla geçen var mı ? veya geçemeyen :D
arkadaşlar far yıkama ve yükseklik ayarı isteniyor xenonlarda diye bir bilgi aldım. merceğin zorunluluğu yokmuş, geçen muayeneden geçen bir taksici abimizden aldım bilgiyi, sisteki xenona karışmamış ama farlardakini söktürmüş. sarı ampüllerle tekrar gidilip geçirmiş.
aracın standartı vede ruhsatındaki dışındakileri herşey yasak kısa ve öz :D
konuyu hortlatıyorum ama yeni konu açmak istemedim
yakın zamanda muayeneye giden varmı acaba? kış lastiği mecburiyeti isteniyormu acaba bikaç kişiden öle bişeler duydumda gerçeklik payı nedir?
Ben yazin kislik lastikle girdim sorun olmadi
Yada muaynedeki adam beni sevdi far sis xenon amerikan park cam film son iptal gecmistim
kış lastığı zorunluluğu yok bugün arkadaş yazlık lastıklerle sıkıntısız geçti.
Vana var sıkıntı olur mu acaba ?
Ruhsat yaprağında yer kalmamış. Direk muaynene gitsek olurmu ek-1 vs. uğraşmaya gerek var mı?
xenon olup fark yıkama olmayan araçlar muayeneden kalıyor arkadaşlar farınız sonradan takma orjinal xenonlu farda olsa far yıkamanız yoksa kalıyorsunuz.Fabrika çıkışı xenon olan araçların tamamında far yıkama mevcut bu bir ütetim standartı sanırım..
Ben 30 kasımda soktum arabayı muayeneye ordaki arkadaşlara baya sorular sordum xenon orjinal olmadıktan sonra ne yaparsan yap geçmez dedi mercek filan hikaye dedi, lastikler diş derinliği önemli dedi, far filmi cam filmi hafif kusur spor yaylara bazı istasyonlar geçiriyor bazısı geçirmiyor dedi dedim burdan geçermiyim güldü :) egzost baş belası zaten slencerı takıp gitsen geçmiyor illa orjinal olacak benim sorduklarım bunlar...
yeni konu açıp kirlilik yapmak istemedim, aracımda şu anda önde 235/40/18 arkada 265/35/18 lastikler takılı ve çamurluklarda açıldığı için sürtme yapmıyor,tüvtürk ü aradığımda aynı aks üzerinde aynı ebatta lastik olmasının zorunlu olduğunu söylediler.
Acaba aradaki ebat farkı çok ve orjinalden farklı diye muayeneden kalır mıyım? Bu tarz bir tecrübesi olan var mı yakın zamanda?