User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
66 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Lada VAZ hakkında bilgi - Biraz acıklı olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lada VAZ hakkında bilgi - Biraz acıklı olabilir

Öncelikle merhabalar abilerim, kardeşlerim

Ben Serhat 21 yaşındayım öğrenciyim, her techturkey üyesi gibi bende araba heveslisi olup; yıllardır aile tarafından söz verilip ***** borçlar yüzünden bir türlü araba sahibi olamayan bir gencim Borç hikayesini anlatıp burda isyana bağlamak istemiyorum, öyle saçma nedenlerden; kefil muhabbetlerinden yıllardır belli bir miktar borç ödemekteyiz.

Sonunda artık depresyona girdim dk başı ***** siteden bi o arabaya bi bu arabaya bakıp hayal kuruyorum En son ailemde bunun farkına vardı başta annem olmak üzere.

Öğrenci harclığımla kuzeniminde yardımlarıyla 5-6 ayda bir miktar para biriktirip üstüne evdekilerinde maddi desteğini ardıma alarak birşeyler yapmak istiyorum. Maksimum toparlayabileceğim para 2000 2500 tl gibi bi rakam olur, bellide olmaz

Bu fiyat aralığında aklıma yatan tek araç Lada VAZ oluyor.

Sizlerden, daha önce kullananlardan bilgi almak istiyorum ?

Nasıldır, beni üzermi, ***** Trabzonda yok İl dışından buraya gelirmi sıkıntı yaratırmı alınırmı alınmazmı.... Bahsettiğim fiyat aralığında bulabilirmiyim bilenlerden edenlerden daha önce alıp zevk yapanlardan yardımınızı, beni bilgilendirmenizi istiyorum

Uzun uzun yazıp sizi sıktıysam kusura bakmayın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsam onu alacağıma 131 alırım en azından parçası belli

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    usta ve parça sıkıntısı pek yaşamazsınız sanırım.Her ne kadar eski ve nadir bir araç olsa bile diğer rakiplerine göre ucuz ve daha az yaktığını biliyorum.onun dışında kalörifer sistemleri dehşettir dağ taş bana mısın demez.bi dönem erzurum lada bayiliğini yapmiş biri olarak ( babam ) kulaktan dolma bilgileri size özetliyim.Hız manyağı bi keçi.Bu yorumu vaz lar hakkında yaptım.birebir tecrübem olmadı.Duyduklarımı aktardım.Hata varsa affola (:
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben olsam onu alacağıma 131 alırım en azından parçası belli
    ***** siteden kovaladığım kadarıyla belirttiğim fiyat aralığında gözüme hitap eden araç VAZ , 131 ile aynı fakat fiyat aralığı sıkıntılı olduğundan o fiyattaki 131lerde tam bi haşat.

Alıntı FTqraphic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta ve parça sıkıntısı pek yaşamazsınız sanırım.Her ne kadar eski ve nadir bir araç olsa bile diğer rakiplerine göre ucuz ve daha az yaktığını biliyorum.onun dışında kalörifer sistemleri dehşettir dağ taş bana mısın demez.bi dönem erzurum lada bayiliğini yapmiş biri olarak ( babam ) kulaktan dolma bilgileri size özetliyim.Hız manyağı bi keçi.Bu yorumu vaz lar hakkında yaptım.birebir tecrübem olmadı.Duyduklarımı aktardım.Hata varsa affola (:
    Bilgilendirmen için teşekkür ederim.

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lada'lardaki kalorifer olayına ben de katılıyorum. apartmanda her sene kış boyunca tonlarca kömür yakıyoruz, lada kabininde ısındığımız kadar ısınamıyoruz.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lada'lardaki kalorifer olayına ben de katılıyorum. apartmanda her sene kış boyunca tonlarca kömür yakıyoruz, lada kabininde ısındığımız kadar ısınamıyoruz.
    Buda Rus yapımı olduğundan dolayı galiba

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VAZgeç şaka şaka.
    herşeyden önce sabır önemlidir. biraz sabırla ufak miktarlar ekleyemezmisiniz bütçeye ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VAZgeç şaka şaka.
    herşeyden önce sabır önemlidir. biraz sabırla ufak miktarlar ekleyemezmisiniz bütçeye ?
    Öğrenci adamım aylık aldığım miktar belli yarısını direk kenara koysam 5-6 ay içinde 1000 tl biriktiririm, gerisi eş dost aile akrabadan yardım öyle umuyorum şahsen.

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sunu soyliyim gecmiste daha taaa ehliyet yokken yaklasik 1 aydan fazla kullandim, lada vaz denen araba denince aklima gelen ilk sey "BETON" falan olur heralde, isitma sistemi her lada gibi mukemmeldir muhtemelen, yazin kullandim hep, ama makina yuruyeni motoru sanzimani diferansiyeli iyi durumdaysa yolda af buyur kopek gibi gider, findik donemi koyde kullandim, traktor yolunda deli gibi giderdim kac kere egzos kopardim haricinde gik demedi banamisin demedi demem oki maddi durum el vermiyosa eger illede alicam dersen lada vaz iyi secenek insallah seni uzmeyen iyi biseyler alirsinda rahat rahat binersin
    bbm pin :2B244451

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nihayetinde parça v.s. lazım olursa, istanbul ankara taraflarında olan yakın arkadaşlarınız size gönderebilirler ufak tefek şeyleri diye düşünüyorum. Eğer orada parca sıkıntısı çekerseniz tabi..
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hertürlü lada alınır kardeşim . motor yürüyen sağlam olsun yeter. gerçi birazda kaporta önemli
    SENSİN.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rekord2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sunu soyliyim gecmiste daha taaa ehliyet yokken yaklasik 1 aydan fazla kullandim, lada vaz denen araba denince aklima gelen ilk sey "BETON" falan olur heralde, isitma sistemi her lada gibi mukemmeldir muhtemelen, yazin kullandim hep, ama makina yuruyeni motoru sanzimani diferansiyeli iyi durumdaysa yolda af buyur kopek gibi gider, findik donemi koyde kullandim, traktor yolunda deli gibi giderdim kac kere egzos kopardim haricinde gik demedi banamisin demedi demem oki maddi durum el vermiyosa eger illede alicam dersen lada vaz iyi secenek insallah seni uzmeyen iyi biseyler alirsinda rahat rahat binersin
    Bende bunun gibi şeyler duyduğum için Ladada karar kıldım, iyi dileklerinizi için teşekkür ederim - Amin

Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nihayetinde parça v.s. lazım olursa, istanbul ankara taraflarında olan yakın arkadaşlarınız size gönderebilirler ufak tefek şeyleri diye düşünüyorum. Eğer orada parca sıkıntısı çekerseniz tabi..
    Parça açısından burda pek sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum, çok çok ankara veya istanbuldan temin edilir o sıkıntı değil... Sıkıntı olan parayı denkleştirip araba bulmak

Alıntı halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hertürlü lada alınır kardeşim . motor yürüyen sağlam olsun yeter. gerçi birazda kaporta önemli
    Kaporta pekde önemli değil abi Rat style hesabı

Ali K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben karışmam yinede abi ama bi yakın arkadaşımda vardı araç sattı hatta serçe olmasına rağmen çok iyidi serçe,131 gibi bi araba al

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kafamdaki konsept tam olarak bu zaten..

Ali K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapmalısın

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam ben de size düşündüklerimi söyleyeyim.Ben de öğrenciyim.Aynı sizin düşündüğünüz şeyi düşünüyorum.Gözümün önünde 1000 liraya Anadol sattılar.Bazen böyle olaylar denk geliyor.Ben de aynen sizin gibi araç almak istiyorum.Bu tarz bir araç alırsan elinden tornavida,pense,yedek parçanı eksik etmeyeceksin.Ancak aldığın haz sana her şeyi unutturur benden söylemesi.Lada'nın eski modelleri çok daha hoşuma gider vaziyette.Hele birazdan koyacağım videodaki gibi bir Lada yaparsan çok da güzel olur.Yedek parça olarak Tofaş parçaları uyabilir diye düşünüyorum.Sadece kaporta üzebilir biraz.Onu da artık zevkine göre değiştirirsin.Yalnız şöyle bir gerçek var.Çılgınlık güzel hoş.Ama bu araç bir motor isterse,bir kazaya karışırsan,veya aracın büyük bakımlara ihtiyacı varsa seni çok üzer söylemedi deme.Ben de biraz biriktirdim.Eğer kafama göre bir araç bulabilirsem fotoğraf makinemi satıp aracı almayı düşünüyorum.Tatillerde uğraşırım.İstediğim tarz araçlar her geçen gün tükeniyor.Tükenmeden bir tane bulup garaja atmak istiyorum.Bu da video.

OnlyDropped Summer - YouTube

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanıma girdiniz bende alcam VAZır VAZır geçicem yanınızdan ahanda buraya yazıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yesil bir lada vaz ici taba deri olanlardan orj nikelaj jantlariyla basicaksin yerin dibine bende cok istiyorum bitane almak
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahahaha video mukemmel, bitane alip dip basasi gelio insanin
    bbm pin :2B244451

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)