Keske macım olmasada bende gelseydim roccolarla merak ediyodum açıkcası neler olacağını ? :(:(
Printable View
Keske macım olmasada bende gelseydim roccolarla merak ediyodum açıkcası neler olacağını ? :(:(
allah allah mado daha dün açıldı haberimiz yok valla. sarı jantlı polo durur orda hızır amcanın oğlunun galiba o araçmı bu
way arkadas sariyer gelisti biz askere gittik gideli:D tam agzima layikmis ortam:D
milat dediğin 3 5 ay olmamıştır tahmini yada artık yaşlanıyoruz. neyse ortam güzelmiş rodajımız ayarımız var daha sonra bol bol görüşürüz artık aynı semtte olmakta ayrı güzellik ataşehire kadar bağlanmadan gidip gelmek büyük sıkıntı :D
katilan deneyen herkese teşekkurler guzel geceydi
Tuh bende gece 1civari maslaktaydim sariyer istikametine dogru keske denk gelseydik takilirdim size.neyse baska sefere artik..
tuncay ne yaptın denedinmi ?
Denedim orhanim
Yazilimli rocco ile 2 de kalkiyoruz
3 ta kafa cikariyo 4 tede ben kafa cikariyorum yol musait olmadigi icin 5 e atamadik zevkli denemeler olmadi pek fazla
Tolga ilede denedim polo gti devirlerimiz tutmadi benim 2 de 60 onun 3 oluyo
Ama polo guzel gidiyor 2-3 biy onume cikiyo 4 sonlarina dogru ama yol cok kotu hep alengirli bi anda virajda kalabiliyosun:)
maslak roll konusunda sıkıntılı yer basacak yeri iyi bulmuşsunuz :) stadın yanından başka doğru dürüst yer yok orasıda çok kısa
videolar gelicek bugun yarın.
haftaya pazar bi kahvaltı meeting yapalım dedik sarıyerde..İsteyen olursa konusunu açacağım..
Gelen herkesin ayağına arabasına sağlık.Hoş sohbet muhabbet oldu.
ben gelyrm kahvaltıya