User Tag List

18 sonuçtan 1 ile 18 arası

Konu: Beats Kulaklık Tamiri

106GTİ
    Misafir

Beats Kulaklık Tamiri

İyi akşamlar

Son zamanlarda canımı sıkan bir olay var.. Zamanında laptopla birlikte hediye ettikleri beats solo hd modelli kulaklığın sağ tarafından müzik dinlerken, film izlerkenzangır zangır cızırtı sesi geliyor sanki içinden bir parça kopmuş gibi.. Sakınan göze çöp batar derler ya aynen öyleymiş maalesef dikkatli kullanmaya çalıştım birde ..

Ve ses gittikçe artmaya başladı günden güne. Acaba servisi nerededir bir bilginiz var mı aldığım yere götürdüm ( Bimeks ) adam diyor ki bana cızırtı gelmiyor.. Sinirlendim aldım kulaklığı çıktım ama artık ses dayanılmaz boyutta geliyor..

İyi bildiğiniz kulaklık tamiri yapan var mı ama garantisi varken de dışarda yaptırmak akıl karı olmaz pek sanki..

Rica etsem yardımcı olabilirmisiniz son zamanlarda fena halde canımı sıktı çünkü bu iş...

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hp nin yanında geliyorsa direk hp müşteri hizmetlerini ara

444 03 07

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Bluttbeton - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garantisi varken sakın başka bi yere yaptırma o kulakllığın piyasa değeri 600-700 tl civarı
    PROJECT01 GARAGE

106GTİ
    Misafir
    Hp müşteri hizmetleri hiç aklıma gelmemişti, teşekkürler hafta içi deneyeceğim.

Dışarda yaptırmayı bir anlık sinirle söyledim aslında Sanmıyorum öyle birşey yapacağımı yazık olur alete

106GTİ
    Misafir
    Az önce HP yi aradım aldığınız yere götürmeniz gerekiyor dediler. Gün içinde Bimeks e gideceğim kulaklığı garantiye göndersinler diye. Eğer olur da bir pürüz çıkarsa şikayetvar'a yazacağım..

kado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önce servise gidecek , ordaki rapora göre değiğşim ya da tamir seçeneği sunulacak , ama kullanıcı hatası diyebilirler.
    ‎kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kullanıcıs hatası derlerse ;
    istanbul / beşiktaş akaretler ' de sanırsam adı sys elektronik (tam emin değilim)
    hoparlor tamircisi var.

beşiktaş açık öğretim binası cevresinde...

onlar tamirde on numara 5 yıldız.

zamanında onlara mb quart hoparlor sardırmıştık orjinali gibi olmuştu
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

qRkem
    Misafir
    Aynısı bizimde başımıza geldi ve bir zaman sonra o taraftan hiç ses gelmemeye basladı bizde yetkili servise götürdük ve yenisi ile değiştirildi (Studio ve Pro Modellerinde 2 kere başıma geldi ) Tavsiyem servise götürmeniz hem kafanız rahat eder hem garantisi devam eder

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garantisi devam ediyorsa başka bir seçenek düşünmeyin bile, ciddi pahalı bir cihaz.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

106GTİ
    Misafir
    Teşekkür ederim yardım için garanti dışında yaptırmayı düşünmüyorum, eğer kullanıcı hatası derlerse ya orda cıngar çıkartırım Ya da şikayetvar ' a yazarım olmazsa en son mahkeme yolu gözükür tüketici haklarından )

Bu arada bugün Bimeks ' e gittim ama onlar gönderemeyeceklerini onun yerine benim HP teknik servisine kendimin götürmem gerektiğini söylediler..

Valla yazık günah 2 dir gidip geliyorum benziye yazık, zamana yazık...

Alıntı qRkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynısı bizimde başımıza geldi ve bir zaman sonra o taraftan hiç ses gelmemeye basladı bizde yetkili servise götürdük ve yenisi ile değiştirildi (Studio ve Pro Modellerinde 2 kere başıma geldi ) Tavsiyem servise götürmeniz hem kafanız rahat eder hem garantisi devam eder
    Hocam sen beats servisine mi götürdün acaba ve kaç gün içerisinde sana döndüler ? Çünkü bu kulaklık hp nin yanında verildi bana

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kulaklıktan bahsediyorsunuzdimi ? 600-700 tl arası vay akü bee
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

106GTİ
    Misafir
    Evet ondan ama bozuldu maalesef.. ) Biraz bass lı şarkılar dinledim diye sağ tarafı dayanamadı kulaklığın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hp nin mecidiyekoydeki yerinemi yonlendirdiler ?

geçen benimde işim duştu evden alma olayını bırakmışlar dedim bittiniz benim için hahah

135
    ├┼┼╕
    246R

106GTİ
    Misafir
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hp nin mecidiyekoydeki yerinemi yonlendirdiler ?

geçen benimde işim duştu evden alma olayını bırakmışlar dedim bittiniz benim için hahah
    Evet Çağlayan dediler ama internette Mecidiyeköy olarak geçiyor.. Kafam karıştı biraz adresi tarif edebilirmisiniz biliyorsanız tam nerede diye ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106GTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet Çağlayan dediler ama internette Mecidiyeköy olarak geçiyor.. Kafam karıştı biraz adresi tarif edebilirmisiniz biliyorsanız tam nerede diye ?
    doğru ya çağlayan ben yanlış dedim aslında

perpanın oralarda biryer olması lazım

eskiden orda 2 yer vardı bitanesi hyundai elmasın arkasında birtaneside perpa hizasında mecidiyekoye doğru ilerde sağda bi binanın alt katı idi

hizmet vermeyi bırakmışlardı yeniden hizmete girmiş ama binalar aynımı bilmiyorum

135
    ├┼┼╕
    246R

jap-10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zorluk çıkarılıyorsa tüketici haklarına başvurun öttüre öttüre durumu düzeltiyorlar.

106GTİ
    Misafir
    Yarın bir daha HP müşteri hizmetlerini arayacağım duruma göre hareket edeceğim.. Dediğiniz gibi olur da bir problem çıkarsa önce şikayetvar o da olmadı tüketici hakları..

Önce yarın bi HP yi arayım da

qRkem
    Misafir
    Best buy a götürmüştüm ordan almıştım o zaman yaklaşık olarak 1 ay kadar sürede geldi yenisi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)