User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Telefon hakkında

eyup58
    Misafir

Telefon hakkında

Arkadaşlar telefonlarla pek fazla aram yok yeni telefon alıcam fakat bir sürü model ve marka seçeneği var.Şimdi benim istediğim akıllı telefonlarda pek fazla gitmez şarj ama en çok gidenn hangisiyse galaxy giibi büyük olmicak 3.5 den yukarı bana gelmez birde mesajlaşma konusu var o konudaa rahatlık sağlicak bir telefon arıyorum.Öyle ahım şahım özellikleri kullanan birisi değilim konuşurum ararım mesaj atarım budur ha birde faceye girerim arada telden.Ama telefonda biraz sekli olsun hani göze hitap etsin donup kalmasın rest atmasın vb

1000tl yukarı çıkmıyorum cünkü yaptığım iş garsonluk sunu ver onu al sıkıntı bu yuzden öyle teknolojiyi kulanan birisi olmadıgım için gerek yok öyle özelliklere olsada kullanamam Ekranı 4 inç gibi telefon kesinlikle alamam.Bir kaç tane saadece örnek bi el atın

VATAN COMPUTER - SAMSUNG - S7500 Galaxy Ace Plus CEP TELEFONU (DARK BLUE) - Cep Telefonu

VATAN COMPUTER - SONY - XPERIA SOLA CEP TELEFONU(SİYAH) - Cep Telefonu

VATAN COMPUTER - SAMSUNG - S5830i Galaxy Ace CEP TELEFONU (BEYAZ) - Cep Telefonu

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende biraz araştırdım xperia sola aldım.çok memnunum tavsiye ederim.internet hızı gayet iyi ayrıca 4.0 ICS güncellemeside geldi.oyun konusundada gayet başarılı donma felan yok.
    barnak bassam olurmu ?

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Xperia sola iyidir
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)