Bende yazdıklarına istinaden direkt maç skorlarını yazıyorum :)
433 / 1-1
434 / 3-2
437 / 2-3
Herkese bol şans :)
Gs maçına 4-6 bizim sekreterde söyledi :D
Printable View
"hell" galatasaray tribününün atmosferi yüksek maçlarda kullandığı bir slogandır, bu maçla sınırlı değil.
http://cdn.bleacherreport.net/images...jpg?1327868182
Aksam maca elinde bilet olan yada bulabilecek olan varmi
bugün günlerden manupaf :)
şaka bi yana bugün gönlümüz galatasaraydan yana.
Galatarasay defansta büyük sorunlar yaşıyor, oyuna topu sokamıyor defans oyuncuları. dany ve cris çok ağır kalıyor ve teknikleri geriden oyun kurmak için yetersiz.
Melo ve selçuk geçen seneki formundan çok uzak. Melo sezon öncesi kampta olamadığı için kondisyonu ve konsantresi çok düşük. selçuk büyük yük alıyor ama tek başına kaldıramıyor bu yükü. çünkü gs kanatlardan oynamayı bırakıp, forvet oyuncularına servis yapan bi sisteme döndü.
Buraktan bugün yüksek bi performans izleyeceğiz, hiç süphem yok.
manunun yedek kadroyla gelmesi inşallah takımda rehavet yaratmaz.
ben bol gollü bi maç olur diye düşünüyorum. İnşallah galatasaray bugün güzel bir futbol izletir bize, ülke puanımızda yükselir.
galatasaraylı arkadaşlara da bol şans.
hacı
401-415-418-424-426-427 1 olur gibi
434-437 kg
435 üst
436 2/2
402 2/2
nasıl bi harman yapmak lazım bunlara yaw :D
Peşin peşin söylüyorum , Burak , Cris , Balta ve Melo oynamazsa yeneriz biz bunları...Ayrıcada adamlar yedeklerle geldi diye fazla sevinmeylim , bir Young'la Valencia ikilisi bizim defansı hallaç pamuğuna çevirebilir...
436 2/2 günün imkansızı NORDSJAELLAND çok iyi takım. Juventus'a neler yaptıkları ortada. Ben supriz kupona o maça direkt 1 yazıcam.
435 Juve maçı 1-0 veya 2-0 bitebilir Juve tarafından. Üst yazmak sıkıntılı oynamam o maça.
434 ve 437 hem fikiriz.
401 bankom 1
415 ve 418 1 bitmezse gecenin süprizlerine eklenir.
427 Wycombe sebebiyle çekiniyorum. Ligin dibine vurdular kaybedecek bişeyleri yok anlamsız saldırıyorlar. Ev sahibi saçma sapan bi şekilde mağlup olabilir uzak dur :)
Sen bana şunu söyle bugüne kupon yapiim heyecan yaşiyim derdindemisin ? Yoksa düşük oran 1000 lira basma niyetinmi var ? Bu niyetteysen 3 oranlı kalantor abi kuponu verebilirim :)
yau şöyle bir bakıyorum da herkeste bir cehennem lafı. bir kişi de çıkıp demiyor ki, cehennemin ertesi yıl 4 dene yemiştik, hayallah yau :)
Muştu abi akşam Koray abilere geçsene maç izlemeye ortam olsun
at lan akü batarsa elbet seni bulurum :D
zaman geçmiyo arkadaş kalbim sıkışıyo :D
Bir Fenerbahçeli olarak bu akşam Galatasaraya başarılar dilerim.İnşallah kazanırız.
Genco başlıyo
sportstv.com.tr
başlamadı nan bi türlü
açılmıyo amk yayın ya :(
geldiiiiiiiiiiiiiiiiii
gitti mınaaaaa :(
Muştu abi akşam geliyonmu Koray abilere
noluyo burda :)
gelemem sanırım aslan
totoş cluj braga maçınada 0 veya 2 dedi ara verdiler :D
hani maç konusydu lan bu:)
http://c1211.hizliresim.com/13/n/g3h5c.jpg