yanlancak araba değil beaaa 118 hp den noolur o kasada yolda gıtsın yeter :D :D
Printable View
benim arabamda 5.000 tl hasar gözüküyor mesala ama çarpma değil hırsız girdi
sadece cd çalar 2.500 tl onun için baktırmak en yisi ;)
* aracın kaskosundan ödenen 1 lira dahi tramer de görünür arkadaşlar ufak hasarlar mini onarımlar dahil.
* karşı tarafın %100 kusurlu olduğu hasarlarda sizin tramerinizden herhangi bir ödeme yapılmadıgı için ücret görünmez ancak çarpma olarak görünür.
* %99 da bu şekilde olur sistem bazen saçmalıyor bu da bi gerçek ama şaseden motor no dan servisten sorgulayın
benim arabayı almadın uğraşıyon ama yabancı da değil haberin olsun.
arka lastikleri çok geniş tutmazsan yanlar abi 3.18 manuelse eğer. benim 3.18'de komple düz boru ve supersprint son susturucu vardı, lambalarda yan bile kalkıyordum yani.
trammerde ücret çıkmaması, sigorta ile yaptırmaması anlamına geliyor, memur kaydını almıs ama sigorta karsılamamıs.
Karşı rüculu hasarlarda da araca yapılan masraf karşı tarafın zorunlu trafiğinden ödense bile tramer kaydında miktar belirtilir. Kısaca tramer kaydı araca yapılan tüm ödemeleri kapsar. Karşının veya sizin, kasko veya trafiğin ödediğinin bir önemi yok. Eğer karşı ödemeli hasarlar yazmasaydı kaskosuz araçlarda hiç hasar görünmezdi. Hasar kaydı var ama miktar yazmıyorsa dosya tamamlanmamış, reddedilmiş, ödenmemiş veya kendi imkanlarıyla yaptırılmak üzere kapatılmıştır.
boya masrafı kayıtlara hasar olarakmı geçer
Bırak boya hasarını, yolda lastiğin yarılsa, kaskodan değiştirsen, hırsızlık sonucu teybin çalınsa, karteri vursan motor yaptırsan o bile hasar olarak geçer. Aracına yapılan tüm harcamalar geçer. İster senin kaskon ödesin, ister karşı tarafın zorunlu trafik sigortası...
gerek kalmadı :D honda dan vazgeçemedi yine type-r aldı :D
Bir sigortacı arkadaşından, tramer sisteminden motor şase girerek bir sorgulattır. O bilgileri hasar dönemlerini bi kağıda yaz.
Daha sonra aynı motor şase ile telefondan msj çek sorgulattır. Az önce not aldığın hasar dönemleriyle, sms de gelen hasar dönemleri birbiriyle uyumlumu kontrol et.
Daha sonra aracı alacak olduğun adama bu hasarları sor. Ne zaman oldu nerde yaptırdın nedir ne değildir diyerek.. Kem küm ediyomu, kıvırıyomu ölçmüş olursun.
Ve en önemlisi teyidini aldığın hasar noktalarını belirledikten sonra gidip ayrıntılı bir ekspertiz yaptır.
Belki tramere yansımayan hasarı olabilir.
Bu şekilde zannetmiyorum ki bir sürprizle karşılaşasın.
Şimdiden hayırlı olsun.