iNTEGRA VTEC OLUR Arkadaşım vtec olsunda no problem
Printable View
iNTEGRA VTEC OLUR Arkadaşım vtec olsunda no problem
sıkıntı yok dediğim gibi bak rahatına zaten toplanması 1 buluyor milletin rahat rahat gelırsın .:)
Allah razı olsun :) telaşa mahal yok,Allah yeter ki hepimize ömür versin,bir daha toplanırız elbet,ben normal yolumda gelirim 4 gibi İzmir'den çıkmayı planlıyorum,Allah kısmet ederse 11-12 gibi İstanbul'da olurum :) Olamassam da sağlık olsun,bir daha ki sefere deriz :) Zaten geçen Metin Abi ile çıkmışsınız unuttunuz beni de :)[/QUOTE]
Arkadaşlar o akşam herkes benim sorumluluğumda roll yok
ama isteyen olursa 2 şer olarak çıkar gelir güzel yol var
bukadar araba ile roll olmazzzzz:)
Tuncay abi gecenin bir yarısı nasıl foto olacak o karanlıkta foto adı altında roll mü var yoksa?:beuj:
ben gelemem gündüz. bana kalsa ben sabaha karşı olsun derim güneş güne başlarken :D
38VA111 hb vtec de gelebilir benle birlikte :)
Arkadaşlar şu an sayı 19 gayet tatminkar fire istemiyorum yok aktı yok koktu:D:D:D
sağlam bir yer lazım bıze sıkıntı yaşamıycagız guzel yer ayarla tuncay baskan.
mmm şey integra vtec oluyo ama normal integra sayılmıyo sanırım ? :)
gazlama yoksa beni listeden cikarin :D
Cuma kaportacıya bırakıcam yetişirse bende dahil olabilirim...
Umarim saat uyar ev vti :( :)
Jelibonlar orhan başkan dan:hahaha::hahaha::hahaha:
21 olduk yaa fenaa
Tuncayım haftaya yaparsak daha çok fitek katılır aramıza...şu an AJ,VT,VN net değil gelmeleri ertelesekmi acaba?
Haftaya olsun bencede çok iyi olur benimde işler bitmiş olur :)
bu arada madem bu kadar araç bir araya gelicez bi gunduz organızasyonu yapsak sakin bi beraberlik gibi video ve fotoğraf şöleni olur sanırım?
Ne kış modu ya orhanım kışa var daha kaç ay
O zaman herkez kendini ayarlasın haftaya kalsın sonra ben duymadım etmedim bana niye söylemediniz:) Olmasın
Herkes eksiklerini tamamlasın Roll yapmicaz hatıramız olsun istiyoruz
Belki ASIL vtec açtık geliyoruz videosu çektiririz ali ye hayırlısı ile:):)
Vay arkadaş ben başta demiştim :D
O zaman haftaya mı ertelendi ?
bende ona göre gece çekimi için tripod, videolar için iyi bir kamera ayarlarım. şarjları fulleriz :D