şu sıra dikkat ediyorum çoğu minibüste arka camda bu araçta istanbul BEYEFENDİSİ çalışmaktadır yazıyor :D
Printable View
şu sıra dikkat ediyorum çoğu minibüste arka camda bu araçta istanbul BEYEFENDİSİ çalışmaktadır yazıyor :D
aracımda kriko sopası var ucu çıkıntılı model (kriko mandalına tam oturması için) bugüne kadar hiç kullanmadım ALLAH bu saatten sonra da kullandırmasın...
Örnek alınıp İstanbulda "tüm" hatlara yapılması gereken bir uygulama bence ve tüm mesajlarda yazıldığı gibi 169 lirayla ve 1000 lira cezayla olucak işler değil odedikten sonra o adam tekrar almicak mı ? Bunları trafkde taşımayı hiç bir zaman anlamamışımdır döner bıcağı ya.. Trafikde kavga nedir ya noluyo yol vermeyince veya onune gecince 10 dakika gec gitsen ölmüyorsun ya.
Çok basit değil mi aslında? Trafik sadece Uyum istiyor. Makas atarkende, sıkısık trafikde yol verirkende.
Benim hic bi arabamda olmasina gerek bile duymadigim sopaya hadi tamamda digerleri ne ayak dicem ? O masanin uzerinde birtane delikanli adam mert adam simgesi varmı ? Susmakla kacmakla erkeklik bozulmaz ya susarsin yada bileginle alirsin hesabini. Cok tartissamda bikere bile dusunmedim ama olurda bigun bi minibuscu bana sopa gosterirse bir ilk yapip dexle inicem arabadan gel dicem simdi 2 ye 2yiz damar parcalanmasi kemik parcalanmasi polisin cezasindan aykiri caydirici olur :)