User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Trafikten men oldum yardım :(

cem36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Trafikten men oldum yardım :(

Herkese selam... Baş belası cam filmleri yuzunden aracım trafıkten men suanda...

Dun cevırmeye girdim araç trafikten men görunuyor bağlamamız gerek dendı bin turlu laf ordan gir burdan cık görmemiş saydırıp bağlatmadık aracı...

Bugun trafik subeye gidip sordum filmleri söküp muayneye gidicen ordan karakola gidip işlemı yaptırıcan dendı...

Film yuzunden araç komple muayneyemı giricek ? Forumda yazılanlara baktım eskiden sadece film için bir tespit belgesı alınıyormuş sanırım suan yokmu oyle birşey ?

Ve aracım suan men oldugu için direk muayneye gitsem sıkıntı cıkarmı ? yanı muaynedeki adam bu araç men işlem yapamayız cart curt dermı ?

Aracımın borcu vs bıseyı yok temız. Ruhsat,sigorta egzos muaynesı tam zaten....

Anlıcagınız suan aracım men sokturup goturucem muayneye sanırım komple muayneye giricek ordanda trafik şubeden menı sıldırcez tam anlamadım baska yapıcagım bısey varmı bılgınız ? karagola harç falan bişey odenıcekmı menı kaldırmak ıcın ?
    C M G

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıf su sıkıntılar ıcın cok sevdıgım fılmlerden vazgecıp sokturdum cok gecmıs olsun.

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafik şubeden aracı otoparktan çıkartmak için izin kağıdı alıcaksın. Aracın filmlerini söküp bi trafik müşavirinden Ek1 belgesi çıkarttırıcaksın. Sonra o belgeyle muayene istasyonuna gidiceksin. Geçen aya kadar sadece bağlandığın unsurdan muayene oluyordun. şimdi değişti dediler ama son halini bilemiyorum
    ayrıca trafikten yediğin cezalarıda ödiceksin tabi... geçmiş olsun

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun komik türkiyemin cezaları işte

tmRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracımın borcu vs bıseyı yok demişsin direk olarak muayene ıstasyonuna gıdıp harcı yatırıp sonra baştan bi muayene yapılcak aracına muayeneden sonra aldığın raporla trafıkten işlemlerini çözmüş olursun.
    EkN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkurler arkadaslar bende cok rahattım filmlerle gercekten.. Kız arkadasımın arabasında olunca veya abımın arabasında kendımı rahatsız hıssedıyorum etrafa rahat rahat bakamıyorum cok alıştım ama maalesef kapattım defterı.. Yaparsamda 1 numara yapıcam sonra.

Alıntı ulasoztas1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    trafik şubeden aracı otoparktan çıkartmak için izin kağıdı alıcaksın. Aracın filmlerini söküp bi trafik müşavirinden Ek1 belgesi çıkarttırıcaksın. Sonra o belgeyle muayene istasyonuna gidiceksin. Geçen aya kadar sadece bağlandığın unsurdan muayene oluyordun. şimdi değişti dediler ama son halini bilemiyorum
    ayrıca trafikten yediğin cezalarıda ödiceksin tabi... geçmiş olsun
    Aracım bağlanmadı evimin garajında duruyor... Direk bu sekılde muayne ıstasyonuna gitsem sıkıntı cıkarmı dıye soruyorum ? (aracımda herhangi bir borç vs bulunmuyor. Ruhsatımda boş muayne yeri falanda var suan tamamen hazır aracım muayneye)

Sıkıntıdan kastım yolda giderken polısın cevırmesı degıl.... Muayne ıstasyonundakı adamın işlem yapmaması vs.. Adam demesin bu araç men gorunuyo hanı bunun kagıdı vs.... Gerci oraya onu sildirmek için gidiyoruzda yınede bilelım..

Yınede tesekkurler ilginize.
    C M G

tmRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elinizde bi belge olmalı ve onunlada dırek olarak gidebilirsiniz..
    EkN

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın trafıkten men gorunuyor dedıyse ılk basta arabanın arama emrı cıkmıs demektır aracın herhangı borcu olabılır o yuzden arac kapanmıs olabılır fılmde tuzu bıberı olmustur

onurars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önceden cam filminden ceza yemiş iseniz filmleri söktürüp trafiğe gidip söktürdüm diye gösterdikten sonra bilgisayardan kaydı düşüyorlar ve çevirmede araçta sorun çıkmıyor.Daha önce aracın film cezası var mı?

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben geçen ay egzozdan bağlandım. Ek1 belgesi çıkarttırdım muayene istasyonuna gittim, sıraya girmeden tespit yaptırıcam dedim yetkili kişi bekletmeden geldi kontrol etti o belgeye imza attı. gittim trafik şubeye kağıdı werdim oredaki memurlarda gaza bastırdılar egzozun söküldüğüne inandıklarında gidip bilgisayardam MEN'i kandırdılar..

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muayne ıstasyonunda adam aracının men oldugunu goremez ve ayrıca sana aracın men ıslem yapmıyoruz da dıyemez sen selami çeşmeye C bölgesine gidiceksin oradan muayne sevkine dair bir kağıt vericekler sana onunla gidicen muayneni olucaksın tekrar selami çeşmeye gidicen muayne kagıtlarını verıceksınkontrol ettıkten sonra yollucaklar senı düşümünü orada yapıcaklar sistem yaklaşık 6-12 saat arasında düşümünü yapıyor.
    bugun yenı menini kaldırdım aracın bende egsoz bide basıklık vardı 32. madde tüm teknik değisiklik, ayrıca sunuda belırtıyım bir kaç zaman oncesınde ek1 formu vardı sadece kusurlara bakıolardı tespit yani, şuan öle bir şey yok en ufak bir kusurun dahi olsa komple muayneye girmek zorundasın harcını yatırıp, 2 hakkın var 2sındede gecemezsen harcın yanıyor. ben lanet ettım! arabayı satmaya yemın ettım bıktım vallahı.

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muayne ıstasyonunda adam aracının men oldugunu goremez ve ayrıca sana aracın men ıslem yapmıyoruz da dıyemez sen selami çeşmeye C bölgesine gidiceksin oradan muayne sevkine dair bir kağıt vericekler sana onunla gidicen muayneni olucaksın tekrar selami çeşmeye gidicen muayne kagıtlarını verıceksınkontrol ettıkten sonra yollucaklar senı düşümünü orada yapıcaklar sistem yaklaşık 6-12 saat arasında düşümünü yapıyor.
    bugun yenı menini kaldırdım aracın bende egsoz bide basıklık vardı 32. madde tüm teknik değisiklik, ayrıca sunuda belırtıyım bir kaç zaman oncesınde ek1 formu vardı sadece kusurlara bakıolardı tespit yani, şuan öle bir şey yok en ufak bir kusurun dahi olsa komple muayneye girmek zorundasın harcını yatırıp, 2 hakkın var 2sındede gecemezsen harcın yanıyor. ben lanet ettım! arabayı satmaya yemın ettım bıktım vallahı.
    sanada geçmiş olsun uzakdan bakıldığında bile belli oluyor ama senin araba sürüngen gibi olmuşsun rollde işe yarıyorda gelgör işte polisler başından ayrılmıyor
    şu anda bu şekilde 7 tane çevirmeye girdim 1 tanesi bile orasına burasına bakmadılar
    ayrıca şu yan sinyalleri bağlatmak parkları bağlatmak direk polisin dikkatini çekiyor
    adamlarda bir kanı kalmış abart egzoz ve parkları bağlatmak adamları tilt ediyor direk
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTec_king Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanada geçmiş olsun uzakdan bakıldığında bile belli oluyor ama senin araba sürüngen gibi olmuşsun rollde işe yarıyorda gelgör işte polisler başından ayrılmıyor
    şu anda bu şekilde 7 tane çevirmeye girdim 1 tanesi bile orasına burasına bakmadılar
    ayrıca şu yan sinyalleri bağlatmak parkları bağlatmak direk polisin dikkatini çekiyor
    adamlarda bir kanı kalmış abart egzoz ve parkları bağlatmak adamları tilt ediyor direk
    eyw abi saolasın artık bıktım zaten ya alım bi e39 5.28 yapım M-tech gezim diorum

berkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun.sanada geçmiş olsun burak.sen bunu satıp bmw alsan onuda yerlerde süründürürsün diye düşünüyorum

erkanayasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yav millet marsa gidiyo biz nelerle uğraşıyoz bu polislerde yok filmmiş egzosmuş kademe atlayamadılar. hırsız arsız olsak çevirmeden direk geçeriz aslında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın trafıkten men gorunuyor dedıyse ılk basta arabanın arama emrı cıkmıs demektır aracın herhangı borcu olabılır o yuzden arac kapanmıs olabılır fılmde tuzu bıberı olmustur
    Aracın herhangi borcu vs yok kesinlikle hatta sımdı kontrol ettım ama filmden daha once ceza yedım sanırım o yuzden olabılır gercı 3 gun sonra odedım ama 1 kere yıyınce sokturmek gerekıyormus işte...

Alıntı onurars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha önceden cam filminden ceza yemiş iseniz filmleri söktürüp trafiğe gidip söktürdüm diye gösterdikten sonra bilgisayardan kaydı düşüyorlar ve çevirmede araçta sorun çıkmıyor.Daha önce aracın film cezası var mı?
    Filmden ceza yedım ama en az 2 ay gectı hatta fazla.. Bugun filmciyle konuşurken filmden ceza yedıkten 7 gun sonra otomatık men oluyo araç sokturup tespıt ettırmezsen dedı bende oyle bısı yapmamıştım tabı bilmiyordum memur bısı demedı işi gucu artislikti lavugun...

Alıntı ulasoztas1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben geçen ay egzozdan bağlandım. Ek1 belgesi çıkarttırdım muayene istasyonuna gittim, sıraya girmeden tespit yaptırıcam dedim yetkili kişi bekletmeden geldi kontrol etti o belgeye imza attı. gittim trafik şubeye kağıdı werdim oredaki memurlarda gaza bastırdılar egzozun söküldüğüne inandıklarında gidip bilgisayardam MEN'i kandırdılar..
    Keske oyle olsada filmi sokup ımza attırsam.. Komple gircez muayneye subedende boyle dedıler

Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aradıgım net cevap buydu sanırım cok tesekkur ederım. Bostancı şubeye gittim plakamı soyledım 34.maddeden men dedi falan filan işte gidiceksin sokturceksın muayne ettirceksin sonra selamıcesme şubeye gidiceksin orda halledıceksın dedı... İlk önce selamıcesmeye git ordan muayneye falan demedi.. Ben yinede yarın selamıçeşme şubeye ugrayım ordan kagıdı alıyım oyle gıdıyım ne olur ne olmaz... Donmıyım muayneden...

Araç suan bende baglatmadım şubeye gittiğimde sıkıntı olurmu adam dermı otoparktan cıkarma kagıdı vs bılmem ne diye ??

Ve aracım kagıthaneye baglı illa o bolgeyemı gitmem gerek ?
    C M G

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erkanayasli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yav millet marsa gidiyo biz nelerle uğraşıyoz bu polislerde yok filmmiş egzosmuş kademe atlayamadılar. hırsız arsız olsak çevirmeden direk geçeriz aslında

hani öyle bir diyorsunuz ki görende çok faydalı şeyler sanacak ekmek su hava gibi

herkes sizin ekzoz sesinizi dinlemek zorundamı ?

polis baktıgında yada bi başka durumda arabanın içi görünmeli mi (diyelim size bir araba çarptı plakası yok camların hepsi filmli ) neyi nereden kimi tesbit edeceksiniz.

yakalanmadıkça modifiyede serbest tıpkı hırsızlık gibi

bu arada geçmiş olsun
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

MuratB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde şöyle bi problemim var yeni konu açmıyım hazır burda konu varken

Tuv e vs herşeye giriyorum daha önce vize yi kaçırmışım diye trafikten men etmişler

Plaka sorgusu ypılınca ekip tarafından trafikten men diyor git hallet diyor

Yapmam gereken nedir Tuv vs her belgem tamam ama trafikten men araba düşmeyi

unutmuşlar.Benimde tekrar vizeye fln girmeme gerek var mı?
    MÜLPA EMLAK | Mülkiyet Pazarlama

mulpa.sahibinden.com

Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak kanka
    ınadına yapıolar amk ayfonla surdaydık burdaydık
    kanka al canon makınayıda su zıynet esyalarını
    cekek şeklimiz olsun

ozzi41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ara denetimler aşırı derece arttı arkadaslar polisler her köşede pusu yapıyor birçok arkadasımda bu sebepden ceza yedi ve cam flimlerini sökmek zorunda kaldı bence ceza yemeden bu dönemde sökmek gerek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)