Pm ler atıldı. :)
Printable View
Pm ler atıldı. :)
Gereksiz yorumları okumadım bile, hiç kusura bakmayın bazıları yüzünden sinirlenmek istemiyorum.
Ayrıca ben sadece ve sadece Murat86 Nickli abimle kalkmak istedim.Aracımın mantzell li gsi la nasıl gideceğini görmek için. Geçmek veya geçilmek için değil . Konuyu uzattınız da uzattınız.;)
Aracımın gidişi bu.Yol Sabiha gökçen havaalanı yolu ve videodaki sellektör korna tepkilerimden anlarsınız yol durumunu.
Araçta 85kg x 2 kişiyiz.Bagajda bass amfi ve abarth egzost var.
Açık ve net söylüyorum ilk video çekip ekleyişimdi , Hata ve eksikler varsa kusura bakmayın.Videoların birinde 2. vitesi erken attım.
İşte 1.4 Corsa_N
1-2-3-4 - YouTube
1-2-3 - YouTube
Bu konuya yazacağım son mesajım budur,İsteyen istediğini yazsın.
Size boool eğlenceler :)
Akşama bekliyoruzz.. ama kalkmak derken 0'dan kalkma olmayacaktır yol üstünde söylemek isterim 2'de roll başlar ;) :D
bana pm gelmedıı :D
Bi pm de ben alabilir miyim ?
Meger amma corsaci varmis:D
forumda 100-120hp aralığı rolling turnuvası düzenlense 3 gün sürer yoğun katılımdan herhalde :D
yazılımlı 120 130 hp 206 var denemek isterim yeri pmler misiniz?
bende satıp Corsa D 1.3 CDTI sport almayı düşünüyorum, filtre egzoz downpipe yazılım 120hp missss :)
hem rakipte çok (:
hehe, bende o kervana katılırım bakmışsın :D
ne oldum değil ne olacağım demeli diye boşa dememişler hehehehe :)
bende gelirim fiesta var mazotlu :D
tamm saol ysnerhn ile geliyoruz ;D
Bende pm beklıyorum
Her gelen deniycek mi ? 1.6 benzinli 110 120 hp araç var mı deniycek ?
Akşama inş.. yağmur olmazz.. :D :D
Parçalı bulutlu diyo ama :)
Bende 2 yim :)
Stock roccoya talibiz,passatla :D
araç ayarlanabilir.. size belki benle birlikte 1.6T gtc gelecek isterseniz oda basabilir..
ben bile zevkine basarım integrayla sizle. sonucu merak ettim :D
Zaten biz de bu akşam yeniden elden geçmiş olan bi M3 ile deneyeceğiz 286'lık,umarım M3'ü kendine getirmişlerdir :) Passat takribi 180-185hp civarlarında,carbon ile(hemen hemen stock yürüyor şu anda)yazılım öncesi 3 boy civarı geçiyordum,şu anda kafa burun yürüyoruz,passatın işleri ise cumartesi ve pazar devam edecek yeni haftaya 200+ hplerde olacağız...
Deneyelim yani,yer,mekan???:)
1.8 rsi ile denermisiniz gencler?
port polish filtre egzoz. yazilim standart yani yok
Uyarsa bir konusyim. rsi var birtane
Araçlar 2şer kişi olsun beylerrr.. :D