Ne dersin? Denk gibiler sanki.. Değişik arabalarla denemek bazen iyi olabiliyor.
Printable View
adama her mesajda yüklenin yüklenin yüklenin sonra yok ağzını topla yok üslubunu düzelt yok yaşın kaç bilmem ne deyin ne güzel :)
çocukcağız yeterince sabırlı oldu kendini tuttu saygısını gösterdi gösterdi gösterdi e yeter halada saygılı olmak için gayret ediyor insanların üstüne yüklenmekten vazgeçin yaşı küçük diye nedir bu arkadaş ?
Berkay kardeşim araban çok iyi yürüyor çekememezlik bilmem ne var burada anlaşılan insanlar kabullenemiyor yolun açık olsun hiç yourm bile yapma bence
İyi dilekleriniz için teşekkürler.Video yok mu yahu ? :)
Hayır yaş küçük olunca araba yürümüyor, konunun başında birisi vardı, adam çık gel dedi ses yok, deneyeceklerden çok yancılar konuşuyor, varsa denk aracın yazarsın ya burdan ya pm atarsın gel kardeşim deneyelim diye görürsün aracı yürüyormu yürümüyormu..
Dün olmuş denemeler cuma cumartesi olsaydı bende gelmeyi düşünüyordum :)
Yahu biz çok merak ettiydik 7 boy gsi geçen 1.4 ü ondan biraz sorguladık hani o kadar laftan sonra niye gelmiyosun diye :D
hadi hızlı dizelle deneyelim bugün:D
bırakın video'yu darlandım akşam çıkalım:D
hızlı dizel 206 kankaa onlaa dene :D :D
ilk denemede Burak şaka yaptı bana :D :D beklemediğim sonuçtu resmen.. :D :D
istanbulda dizel aracı olanlar kendi arasında pilav yicekmiş bu akşam :D hadi bakalım :D
Dünden video varmı ?
Eren bey size söylüyorlar video var mı? :D
Bu arada yok mu başka denemeye gelen ?
Ayhann hadı laa git artık :D
Dünden 206 devrinde basılmış ilk denememiz..
SL271456 - YouTube
206 2.deneme
SL271462 - YouTube
2. videonun sonuna doğru arkadaşım bir bağlaç kullanmış orada :D :D yanlış anlaşılma olmasın Burak'la ben görüştümde video koydum Yancılar olayı karıştırıp bulandırmasın Teşekkürler..
Rsi la deneme
IMG 1190 - YouTube
o nasıl bir vites atmaktır masallah :D
burak yeni konu patladı kankaa.. :D :D