Benim cektigim bir kac video var. Arac sahiplerinin hepsi ok derse aksama eklerim dert degil
Printable View
Benim cektigim bir kac video var. Arac sahiplerinin hepsi ok derse aksama eklerim dert degil
Valla ben rsi onde olur diye dusunuyordum. Corsa nin masallahi var.
Rsi isleri bitirip Burakin 206ya saka yapacagiz:D
206 nın maşallahı var 2.0 olması bizide şaşırttı :D
Deneme zevkine makara kikiri oluyor yolda tabi ki ama arada adaletli bir durum yok :D :D
130 hp bir araç integra gtc 180-200 arası tahmin ediyoruz ve diğer eş değer araçlara göre maşallah çok güzel giden bir araç.. :D :D tahmini 10 boy ahuahuhau.. :D
Burak 206 ile ilk denemede bana şaka yaptı da sonra adaletli bir durum oldu :D
Ama bence aracı çok güzel yürüyor ve önü açık ;) :D
Sen konuşma benzin pompa yeteri kadar benzini çekemediği için oldu sonuç öylee.. :D
ahuahauhau :D :D
Mesajımı görmeyenler oldu sanırım.
Ben olmayan şeyi söylemem.Video ları ekledim.Arabada 2 kişi dünya kadar ağırlık hala daha olumsuz konusanlar var.Bu araba 1.4 1.6 gsi ı yüklemedim ben .
Geçtiğim adamlar bile yazıyor hala daha makaraya vuruyosunuz.
Ben sadece murat86 abiyle denemek için yazdım bu konuya.Kendisiylede p.m ile dün konustuk.Onla denemek isteme sebebim Mantzelli olması ve benim arabamın gidişini görmek istemem.
Egzostlu filtreli gsi ları geçtiğimi yazan arkadaşları gördünüz zaten.7 boy muhabbeti dönüyo denediğim araç yürümüyodur falandır bilmem.Neden olmayan bişeyi olmuş gibi anlatayım ? Beni burda tanıyan kaç kişi var yüz yüze tanışıp görüştüğüm.
Ben sadece mantzelli gsi la denicem dedim Yok crx le deneyelim şunla deneyelim bunla deneyelim dediniz meğer ne çok birbiriyle yürümek isteyen varmış benim yazmamı bekliyomuş.:)
Siz bol bol deneyin mermi gibi giden araçlarınızı, benim arabam gitmiyor zaten :)
Bu arada herkes üstüne alınmasın yazımın kimlere gittiği belli.
Olumlu ve mantıklı yorum yazan herkese tesekkürler.
Bu arada eski mesajları okuyorum.Adam gel s virajına deneyelim diyor.Benzinim yok öğrenciyim diyorum nickini hatırlamadığım biri maltepeye gelirim yazmıssın oraya niye gitmiyosun diyo.Lütfen mantıklı olun.Öğrenci adam birinin iddaası için 50 100 lira benzin koyup sürekli çıkabilirmi denemeye ? Ayrıca s virajına gel diyen arkadaşa da söyledim madem o kadar iddaa lı o gelsin bana yakın olan yere deneyelim diye eyvallah dedi kapattık konuyu ;)
Buraya daha yorum yazmıyorum isteyen makarasını yapsın isteyen istediğiyle denesin.
Madem bu kadar sorun yaptınız 1.4 ümü siz kralsınız abiler :)
Benim ve arabam hakkımda bu konuya ne yazılırsa yazılsın kale almıyorum.
Herkese iyi forumlar...
Bak benım yakışıklı kardeşim burada senden buyuklerin var önce üslübunu topla. ( Bir onceki mesajın için soyluyorum ) Ayrı yetten senin bu kadar makaraya alınma sebebin kendi çapında yaptıgın seylerı abartman.
Sen bu şekilde olayı lanse edersen millette bu şekilde seninle eğlenir.Hayırlı günler, iyi çalışmalar herkese :)
vtec ıntegrayı kac boy gectı ya :O