Parasını en hak eden araç son kasa Mazda 6 dır bence arkadaşlar. Deri koltuk, sunroof, bilgi ekranları, cruise lar vs herşeyi olup 2010 model olup 30 küsüre bile alınabilen bir araç. Asla anlamını bulamadı Türkiyede.
Printable View
Parasını en hak eden araç son kasa Mazda 6 dır bence arkadaşlar. Deri koltuk, sunroof, bilgi ekranları, cruise lar vs herşeyi olup 2010 model olup 30 küsüre bile alınabilen bir araç. Asla anlamını bulamadı Türkiyede.
30 küsura full+full olanları imkansız ben bir ara bakınıyordum geçen senede gene derili navili sunrooflu olanları 45 den aşağı yokdu.. boş olanları 37-38 lere vardı
Volvo bu işin başını çeker bence,devam da etsin de etsinde Allah nasip ederse bir Volvo daha alayım :)
Vti bu konuya da malzeme oldu ya ne diyeyim :D
Mitsubishi Carisma rakamları uygun ve aynı zamanda günümüz araçlarında olan özellikler var ayrıca performansıda çok kötü değil 1.8 GDİ zevkle binilebilir ;)
vectra gt'ler diyorum....tofaşa verilen 9-10 binlere alınabiliyor...biraz daha temiz olsun el değmemiş olsun derseniz max..14-15..93-94 modellerde sfi motor var ki dünya çapında ün sahibi bir motor,o yaşta bir araç için 4 cam otomatiği,klima,4 disk fren,airbag,yol bilgisayarı,elektrikli sunroof,elektrikli ısıtmalı yan aynalar,ve en önemlisi konfor gt kullanan arkadaşlar varsa uzun yoldaki lezzetinden muhakkak bahseder...;)
Ben son kasa Hyundai Sonata ların da bu grupta olduğunu düşünüyorum. Fazlasıyla dolu, dizel ve otomatik. 40.000 liraya bulunabiliyor hem de 2009 - 2010 falan.
mazda'lar gerçekten bedava, 98 kasa familia'lar practicalar emsallerinden her yönüyle çok üstün...
fiyatlarıda çok uygun.
nissan 2,0 gt ş.içi 9,7 litre yakıyordu uzun yolda 7 litre benzin yakıyordu..
nissan çok rahat, konforlu, donanımlı araç, toparlaması vs. çok güzel 2000 motorunun
Subarular unutulmuş :)
corsa d 1.3cdti full paket 32-35 bin aralığında giderken, aynı motor aynı donanımda grande punto 22-24 aralığında gidiyor
Czt bence çok daha fazlasını hakeden bi araç.piyasaya biraz can getirdik ama bence genede yeteri seviyede değil.
Alfa romeo lar..:)
bence mercedes sec serisi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...06027563/detay
Yorumsuzzzz :)
Bence vteclerle karşılaştırılırsa butun araçların pıyasası düşük.
bence memlekette bütün arabalar pahalı. c sınıfı araçlar 30u bulmamalı sıfırları. ikinci ellerininde en pahalıları 15 lira olmalı :)
bu ülkede parasından 1 kuruş daha fazlasını hak eden hiç bir araç yok. alayı zaten çok pahalı.
Şöyle bir karşılaştırmada yapabiliriz aslında,verdiğimiz vergilere karşılık bindiğimiz yada bineceğimiz araçlar c sınıfının en üst modelleri olmalı .
Birde c sınıfının anketi yapılmış x forum sitesinde sonuç :)
C sınıfı otomobil anketi !
Audi A3
11% (46)
Toyota Corolla
6% (27)
Volkswagen Jetta
6% (27)
Volkswagen Golf
13% (54)
Mitsubishi Lancer
2% (11)
Honda Civic
8% (32)
Seat Leon
3% (15)
Mazda3
1% (5)
Peugeot 308
2% (10)
Volvo S40
3% (15)
Ford Focus
19% (78)
Opel Astra
5% (23)
Toyota Auris
1% (4)
Fiat Linea
2% (9)
Fiat Bravo
1% (7)
Hyundai i30
2% (10)
Renault Megane
3% (14)
Citroen C4
1% (4)
yani vergiler insan gibi olsa aslında çok ucuz arabalar alabilirdik. 10 12 milyara bile sıfır araba alma imkanımız olurdu ama gel görki ikinci ellerin pert kayıtlılarını bile alamıyoruz bu paralara :) yoksa c sınıfı olup boş olup aslında çok ucuz olan modeller var ama onların bile en ucuzu vergiler sayesinde 30a yakın bir rakamı buluyor.
C 220 CDI BlueEFFICIENCY Dizel 2.143 cm3 Fascination 72.034 TL 130% 2.200 TL 197.700 TL
vergisiz 72 milyar yüzde130 vergi diyor 197 milyar şimdi devlet 125 milyar vergimi alıyor bu araçtan?
Fatura alırsan birde %18 alması lazım net olmamakta birlikte :)
Aramıza hoş geldin kardeşim,başkasının kıçına gireni,kıçımıza girmediği sürece anlamıyorduk eskiden şimdi gireni anlıyor tartışabiliyoruz,hatda refleks olarak elimizi kuyruk sokumunun altındaki deliğe doğru götürüp kapatmaya çalışıyoruz,faydası olmuyor gerçi ama refleks işte :icon_tup:
Farklı bir açıdan bakmak lazım bence mevcut olan sistem zaten var bunu değiştirebiliyormuyuz hayır?? o zaman şöyle olsa böyle olsa demeninde bir faydası kalmıyor bence.
mevcut vergilendirme sistemi içinde bizim reel hayatta kendimizi kurtarmamız en doğrusu..
Türkiyenin bu kadar olumsuzluklara rağmen bence 2 olumlu yanı var..
Birisi türkiye marka cenneti avrupalının amerikalının ülkesinde satılmayan bilmedikleri markalar bizde var.. rusundan tutda hint malından iran malından çin malına kadar her tür markalar türkiyede satılmakda keza üst sınıf ekstrem markalar içinde bu geçerli bentley'den henesseyine kadar wiesmann dan maybach ına kadar..
ikincisi ise vergilendirme sistemi doğru kullanılırsa aslında büyük avantaj yani yaşı büyük motor hacmi yüksek gırtlağına kadar dolu zamanının ilerisinde teknoloji ile üretilmiş araçlar var bunlar alınabilinir..
krişe markaları geçersek geçen konuşuyorduk mesela cadillac sts,eagle,honda legend,eski infinitiler,jaguarlar,lexus,lincoln bilhassa town car ls continental,mazda 9 xedos, opel omega,pegout 607, saab 9-5 bilhassa 2.3 260 beygir fiyatları 20 bin tl lere bulmak artık mümkün,volvo dememe gerek bile yok herhalde,toyota camry 3.5 277 beygirlik yeni kasalar yani 2005 ve sonrasıki biraz şu aracın yaşı ilerlesin bir iki alt dilime düşsün vergide ilerde düşündüğüm araçlardan şu anda bile fiyatları sürünüyor ama vergisi fazla,Alfa romeo 166 bilhassa 2004 sonra yeni kasa 3.0 V6 sportronic 186 beygir biraz düşük ama biraz motorun üstüne titrenirse çok iyi neticeler alınır o araçdan..
bu yazdığım araçların çoğu sıfır e segmentindeki araçların donanımı var şu anda bile.. ama gel görki fiyatları sürünüyor fiyatları sıfır e segmenti bir aracın çeyreği bile etmez..
1.6 ieslere 20-25 yazan oluyor o halde vti ların 30-35 olması gerek :beuj:
ayrıca bu kadar çok çin malı aracın memleketimizde satılmasıda zaten kaliteli arabaların c sınıfı megane 3ün bile full ü 67 milyar olmasından.
yoksa kim ister 25 milyar parayı made in china bir araca vermek?
tabiki farkındayım zaten ekonomik aracın bu konuda işi nedirki.
Türkiyede prim yapan araçlar zaten ekonomik araçlar..
Bu ülkede prim yapmayan konuyla ilintili parasından fazlasını hak eden araçlar benzinli premium yada luxury sınıfı araçlar genelde..
Bu sınıf araçlarda d ve e segmenti dizel ekonomi unsuru common motorlarla 2000 li yıllardan sonra eklenmeye başlandıki esasen bana sorsan adam akıllı 2005 li yıllardan sonra çoğaldı.. bundan öncesi zaten hep yüksek hacimli ve benzinli araçlar..
Zaten bir araç neden değer kaybeder bu ülkede yedek parça servis bir yere kadar ekonomik olan araç kolay kolay değer kaybetmez benim fikrim basit bir örnek veriyim saabın 9-3 1.9ttdi ları ikinci elleri hala değerli ve satılıyor ama 9-5 2.3t si ikinci elde sürünüyor..
berlingo,sonata,son kasa bravo. tr piyasası için düşüncem bunlar biraz körler sağırlar birbirlerini ağırlar gibi oldu ama napalım. F20 116i almanya fiyatı burda vardıydı da ben mi yazmadım ?